Από σενάριο αστυνομικής ταινίας θα πρέπει να ήταν βγαλμένη η έμπνευση δυο νεαρών που, προκειμένου να εισέλθουν σε οικία και να κλέψουν χρηματικό ποσό, υποδύθηκαν τους αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα, νεαρή 28 χρονών κατήγγειλε χθες στην Αστυνομία ότι άγνωστος άνδρας τής χτύπησε το θυροτηλέφωνο και της συστήθηκε ως αστυνομικός που πήγε εκεί με σκοπό να ελέγξει τον χώρο, σε σχέση με τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό. Ακολούθως, εισήλθε στο διαμέρισμα, μαζί με άλλον έναν άνδρα.

Ο ένας άνδρας παρέμεινε μαζί με την κοπέλα στο καθιστικό, ενώ ο άλλος μπήκε σε δωμάτιο του διαμερίσματος για να ελέγξει, υποτίθεται, αν υπάρχουν άλλα άτομα στο διαμέρισμα.

Μετέπειτα, οι δύο αναχώρησαν από τον χώρο με μοτοσικλέτα και η κοπέλα διαπίστωσε ότι είχε κλαπεί ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ.

Στο μεταξύ, με αφορμή το περιστατικό που εκτυλίχθηκε χθες στη Λεμεσό, η Αστυνομία απευθύνει έκκληση στους πολίτες να είναι επιφυλακτικοί και να απαιτούν υπηρεσιακή ταυτότητα από άτομα που ισχυρίζονται ότι είναι αστυνομικοί σε καθήκον, είτε είναι με υπηρεσιακή στολή, είτε με πολιτική περιβολή.