Την εξασφάλιση ανεκτών συνθηκών διαβίωσης απαιτούν από τους αρμόδιους οι κάτοικοι του κέντρου Λεμεσού

Να επιβάλουν οι αρμόδιοι τη λειτουργία των επιχειρήσεων και χώρων εστίασης με τρόπο που να σέβεται τους κατοίκους και το δικαίωμά τους στην ξεκούραση, αξιώνουν κάτοικοι του ιστορικού κέντρου της Λεμεσού.

Υφ. Ναυτιλίας: Δημοφιλής προορισμός για ανεφοδιασμό και αλλαγή πληρωμάτων πλοίων η Κύπρος

Δημοφιλής προορισμός για σκοπούς ανεφοδιασμού και αλλαγής πληρωμάτων κρουαζιερόπλοιων αλλά και εμπορικών πλοίων έχει γίνει η Κύπρος το τελευταίο διάστημα, όπως δήλωσε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή στο Κανάλι 6 η υφυπουργός Ναυτιλίας, Νατάσα Πηλείδου.

Σημαντικό να ελέγχεται αποτελεσματικά ο αυτοπεριορισμός τονίζει ο καθηγητής Λεόντιος Κωστρίκης

Ο αυτοπεριορισμός που υιοθετείται από σήμερα για τους αφιχθέντες στην Κύπρο πρέπει να είναι ελεγχόμενος και τα συναρμόδια υπουργεία πρέπει να βρουν τρόπους να ελέγχουν αποτελεσματικά τους ταξιδιώτες που θα τίθενται σε αυτοπεριορισμό, δήλωσε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού μας ο καθηγητής Λεόντιος Κωστρίκης.

Έρχονται τσουχτερά εξώδικα για τους εστιάτορες που θα παραβιάζουν τα μέτρα λόγω κορωνοϊού

Όπως ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης, σκοπός δεν είναι να τιμωρηθεί ο κόσμος ή να ασκηθεί φοροεισπρακτική πολιτική, «αλλά να βεβαιωθούμε ότι οι νέες χαλαρώσεις θα αξιοποιηθούν στο πλαίσιο των αποφάσεων του Υπουργικού βάσει των συστάσεων των ειδικών».

Πράσινο φως για να επεκταθούν τα τραπεζάκια έξω θα δώσει ο Δήμος Λεμεσού

Τη δυνατότητα να επεκταθούν σε ανοικτούς χώρους, υπό τον όρο ότι αυτό θα γίνει ελεγχόμενα, θα δώσει ο Δήμος Λεμεσού στους ιδιοκτήτες των χώρων εστίασης που επαναλειτουργούν από σήμερα, ώστε να διευκολυνθούν οι ίδιοι και οι πολίτες, δήλωσε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού μας ο δήμαρχος Λεμεσού.