Πρόεδρος Δανειοληπτών: Ανακούφιση η 9μηνη αναστολή των δόσεων

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας Δανειοληπτών Τραπεζών Κώστας Μελάς για την αναστολή των δόσεων των δανείων για 9 μήνες, στα πλαίσια των οικονομικών χαλαρώσεων που εφαρμόζονται λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του σταθμού μας «Μικρόφωνο στον πολίτη» ο κ. Μελάς σημείωσε ότι…

Εθελοντές φτιάχνουν προστατευτικές μάσκες για γιατρούς και νοσηλευτές

Όπως ανέφερε στο Κανάλι 6 ένας εκ των εθελοντών, από αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής 30 εθελοντές που διαθέτουν 3D εκτυπωτές. Συντονίζονται μέσω γκρουπ στο WhatsApp και κατασκευάζουν μάσκες.

Έκτακτες εκπομπές “Μικρόφωνο στον πολίτη”

Στη σημερινή έκτακτη, απογευματινή εκπομπή “Μικρόφωνο στον Πολίτη”, στις 5 το απόγευμα, θα φιλοξενηθεί ο συνεργάτης της Υπουργού Εργασίας, Φάνος Κουρουφέξης, ο οποίος θα απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τα έκτακτα σχέδια της κυβέρνησης για εργαζόμενους και επιχειρήσεις.

Εξετάζονται αυστηρότερα περιοριστικά μέτρα

Θα συζητηθεί σήμερα κατά πόσον η κυβέρνηση θα επιβάλει πιο αυστηρά περιοριστικά μέτρα μετά τον εντοπισμό αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού χθες, λόγω του ότι ορισμένοι δεν εφάρμοσαν τα μέτρα αυτοπεριορισμού, δήλωσε στο Κανάλι 6 ο καθηγητής Λεόντιος Κωστρίκης.

Απογευματινό μικρόφωνο στον πολίτη

Απογευματινή έκδοση της εκπομπής “Μικρόφωνο στον πολίτη”, με παρεμβάσεις ακροατών και φιλοξενουμένων, για όλα αυτά που συμβαίνουν στην Κύπρο και στον κόσμο την εποχή του κορωνοϊού.