Ο μέχρι τώρα απολογισμός της Covid-19 σε όλο τον κόσμο

Περισσότερες από 116.031.470 μολύνσεις έχουν επίσημα διαγνωστεί από την αρχή της πανδημίας. Η μεγάλη πλειονότητα των ασθενών γίνονται καλά, αλλά ένα μέρος από αυτούς που δεν έχει ακόμη αξιολογηθεί επαρκώς εξακολουθούν να παρουσιάζουν συμπτώματα για εβδομάδες, ακόμη και μήνες.

Κινητικότητα για το Κυπριακό, από Δευτέρας

Η συνάντησή της κ. Λουτ με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, έχει προγραμματιστεί για τις 10.30 το πρωί της Δευτέρας, ενώ αργότερα την ίδια ημέρα η αξιωματούχος των Ηνωμένων Εθνών αναμένεται να μεταβεί στα κατεχόμενα για να έχει συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

Λεμεσός: Μήνυμα αισιοδοξίας στέλνει η Βασιλική οικογένεια του Καρναβαλιού

Η βασιλική οικογένεια δήλωσε ότι βρίσκεται παρούσα σε όλες τις εκδηλώσεις του φετινού Καρναβαλιού, σεβόμενη τα μέτρα, και ταυτόχρονα εξέφρασε την ελπίδα να ζήσουμε του χρόνου ένα καλύτερο καρναβάλι του χρόνου.

Εντατικές διαβουλεύσεις Υφυπουργείου Τουρισμού με οργανωτές ταξιδιών ενόψει ανοίγματος της Βρετανίας

Εντατικές διαβουλεύσεις με οργανωτές ταξιδιών και αεροπορικές εταιρείες θα έχει το Υφυπουργείο Τουρισμού εντός Μαρτίου, μετά την ανακοίνωση της απόφασης απόφαση της Κυπριακής Κυβέρνησης να επιτρέπεται από 1η Μαΐου η άφιξη ταξιδιωτών από τη Βρετανία που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά του Covid-19, χωρίς την ανάγκη διενέργειας διαγνωστικών τεστ και καραντίνας.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com