Έντονο διάβημα ελληνικού ΥΠΕΞ για πτήσεις τουρκικών μαχητικών πλησίον της Αλεξανδρούπολης

Καταδικάζοντας τη συγκεκριμένη ενέργεια, το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών προέβη σε εντονότατο διάβημα διαμαρτυρίας στον Πρέσβη της Τουρκίας στην Ελλάδα, ενώ δόθηκαν και οδηγίες για ενημέρωση των εταίρων της Ελλάδας, καθώς και της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και ΟΗΕ.

Με ανώδυνο τρόπο βίωσαν οι Κύπριοι μαθητές τον εγκλεισμό από την πανδημία, καταδεικνύει έρευνα για τη βιωματική εμπειρία των παιδιών

Σύμφωνα με τον Υπουργό Παιδείας διαπιστώνεται ότι «στην Κύπρο παραμένει πολύτιμη η λειτουργία του οικογενειακού θεσμού, η ενεργός παρουσία στη ζωή μας της ευρύτερης οικογένειας, συγκριτικά περισσότερο απ’ ό,τι αλλού, η λειτουργία του κοινωνικού περιβάλλοντος, αλλά και η πλαισίωση από δημόσιες υπηρεσίες»

Έκτακτη σύσκεψη στον ΠΟΥ για την ευλογιά των πιθήκων

Τα μυστηριώδη κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων στην Ευρώπη είναι το αντικείμενο έκτακτης σύσκεψης που θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο πηγές που δεν κατονομάζονται.

Ερντογάν: Δεν μπορούμε να πούμε ναι στην ένταξη Φινλανδίας και Σουηδίας στο ΝΑΤΟ

Δεν μπορούμε να πούμε «ναι» στην ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν ενώ κατηγόρησε και τη Γερμανία και τη Γαλλία λέγοντας ότι «οι τρομοκράτες του ΡΚΚ/YPG κάνουν διαδηλώσεις» σε αυτές τις χώρες. Κατηγόρησε γενικότερα τη Δύση ότι τους κρύβει και δεν τους…

Νέα ανακοίνωση Υπουργείου για Ζέτα

Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει πως η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου, νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, σε καταστολή, μετά από την πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε χθες στο εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο «Υγεία» στην Αθήνα.

Ολιστική πρόταση για αντιμετώπιση της ακρίβειας επεξεργάζεται η κυβέρνηση

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι λαμβάνοντας υπόψιν εισηγήσεις των πολιτικών κομμάτων και των κοινωνικών εταίρων, με οδηγίες του Προέδρου της Δημοκρατάις θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες αλλεπάλληλες συσκέψεις υπό την Προεδρία του Υπ. Οικονομικών με στόχο τα νέα μέτρα να οδηγηθούν ενώπιον του Υπ. Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Μάϊου.