Μέλος της ΕΔΕΚ κατήγγειλε στην Αστυνομία υπόθεση επίθεσης σε βάρος του, σύμφωνα με τον δικηγόρο του

Μέλος της ΕΔΕΚ υπέβαλε καταγγελία στην Αστυνομία για υπόθεση σωματικής και λεκτικής επίθεσης που, όπως αναφέρει ο δικηγόρος του, δέχτηκε κατά τη διαδικασία ψηφοφορίας για εκλογή νέας ηγεσίας του κόμματος στην Πάφο.

Τα σημεία δειγματοληψίας για δωρεάν rapid test την Τρίτη

Οι μονάδες δειγματοληψίας για rapid tests που λειτουργούν μέσω του προγράμματος ελέγχου του Υπουργείου Υγείας για συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών, θα βρίσκονται αύριο Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου στις ακόλουθες τοποθεσίες: Λεμεσός (5 σημεία) Πλατεία «Γρηγόρη Αυξεντίου», Λεμεσός 9 π.μ.-4 μ.μ. Εμπορικό Κέντρο Ορφανίδη, Πολεμίδια (πίσω πλευρά) 9 π.μ.-6 μ.μ. My Mall Limassol…

Αρχίζουν και στα δημοτικά τα rapid test απο κινητές μονάδες δειγματοληψίας

Αρχίζει την προσεχή Τετάρτη το πρόγραμμα διενέργειας οργανωμένου ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου με λήψη ρινικού επιχρίσματος (τα γνωστά rapid test) στα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία δημοτικής εκπαίδευσης. Τους ελέγχους θα διενεργούν κινητές μονάδες δειγματοληψίας του Υπουργείου Υγείας που θα επισκέπτονται τα σχολεία σε σταθερό πρόγραμμα σε εβδομαδιαία βάση.

Pfizer/BioNTech: Ασφαλές το εμβόλιο για παιδιά 5-11 ετών

Ασφαλές και αποτελεσματικό για τα παιδιά ηλικίας 5 εώς 11 ετών είναι το εμβόλιο των Pfizer και BioNTech κατά του κορωνοϊού, καθώς όπως προκύπτει από τις κλινικές δοκιμές, δημιουργεί ισχυρή ανοσολογική απάντηση, ανακοίνωσαν σήμερα οι δυο εταιρείες.

Έφτασε ο κόμπος στο χτένι με τα οικιακά λύματα από πολυκατοικίες στο Ζακάκι

Στο απροχώρητο έχει φτάσει η κατάσταση με αριθμό πολυκατοικιών στην ενορία Ζακακίου, στις οποίες παρουσιάζουν πρόβλημα οι λάκκοι αποχέτευσης, με αποτέλεσμα να ρέουν στην περιοχή τα οικιακά λύματα. Όπως κατήγγειλε σήμερα στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή επηρεαζόμενος πολίτης, τα λύματα έχουν σχηματίσει λίμνη και οι ένοικοι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν στα σπίτια…

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com