Άννα Θεολόγου: Χρειαζόμαστε βιώσιμη οικονομία στηριγμένη στον πρωτογενή τομέα

Όλοι οι ψηφοφόροι πρέπει να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις επικείμενες βουλευτικές, τόνισε στην εκπομπή του Σταθμού μας «Ελεύθερα κι Ωραία» η επικεφαλής του Κινήματος Ανεξάρτητοι, Άννα Θεολόγου.

Σημεία δειγματοληψίας για τα προγράμματα ελέγχου με rapid test του γενικού πληθυσμού και των εργαζομένων – 15 Απριλίου 2021

Συνεχίζονται τα προγράμματα δωρεάν ελέγχου με rapid test αντιγόνου του γενικού πληθυσμού και των εργαζομένων, με γνώμονα τη διαρκή επιτήρηση της κοινότητας και των χώρων εργασίας.

Φον Ντερ Λάιεν: Eπισπεύδεται η παράδοση 50 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίων της Pfizer/ΒιοΝtech

H Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, ανακοίνωσε σήμερα δύο νέες συμφωνίες αγοράς εμβολίων από τη Pfizer, η πρώτη για 50 εκατομμύρια πρόσθετες δόσεις το 2ο τρίμηνο του 2021, οι οποίες θα καλύψουν τα κενά που δημιουργούν οι εξελίξεις με τη Johnson & Johnson και την AstraZeneca.

Παραχώρηση Πασχαλινού Επιδόματος σε χαμηλοσυνταξιούχους

Το Υπουργικό Συμβούλιο, κατά τη σημερινή του συνεδρία, ενέκρινε την πρόταση της Υπουργού Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτας Αιμιλιανίδου για παραχώρηση Πασχαλινού Επιδόματος για το 2021 σε χαμηλοσυνταξιούχους.

Την Παρασκευή αναμένεται η δημοσιοποίηση του πορίσματος της Ερευνητικής Επιτροπής για τις πολιτογραφήσεις

Την ερχόμενη Παρασκευή, εκτός απροόπτου, αναμένεται να δημοσιοποιηθεί το ενδιάμεσο πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής των κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων αλλοδαπών επενδυτών και επιχειρηματιών, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com