Διάταγμα εξαήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 35χρονου και 24χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά τον εντοπισμό 80 πλαστών χαρτονομισμάτων των 100 ευρώ και μικρής ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Η χθεσινή σύλληψη των δυο ήταν επεισοδιακή, καθώς ο 35χρονος αρνήθηκε να σταματήσει το όχημα του σε σήμα αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας θεάθηκε ο συνοδηγός να πετά από το παράθυρο ένα αντικείμενο.

Τελικά το όχημα ανακόπηκε και όπως διαπιστώθηκε, οδηγός ήταν 35χρονος κάτοικος χωριού της επαρχίας Λάρνακας και συνοδηγός 24χρονος, κάτοικος Λεμεσού.

Στην κατοχή τους εντοπίστηκαν συνολικά 80 πλαστά χαρτονομίσματα των €100, ενώ ακολούθως εντοπίστηκε και το ύποπτο αντικείμενο που πέταξαν στο δρόμο. Όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για κομμάτι χαρτιού, εντός του οποίου υπήρχε ποσότητα κάνναβης, βάρους περίπου 3,5 γραμμαρίων και ένα νάιλον σακουλάκι, στο οποίο υπήρχε ποσότητα μεθαμφεταμίνης, βάρους 0,4 γραμμαρίων.

Οι δυο συνελήφθηκαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και το πρωί οδηγήθηκαν στο δικαστήριο, το οποίο διέταξε την κράτηση τους για περίοδο έξι ημερών, προς διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) και το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνούν την υπόθεση.