Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε η Φοιτητή Παράταξη «Νικη» στο ΤΕΠΑΚ σε σχέση με την απόφαση του πανεπιστημίου να μην επιτρέπει την είσοδο στις αίθουσες φοιτητών οι οποίοι δεν είναι εμβολιασμένοι.
Δεκάδες, φοιτητές αλλά και γονείς κρατώντας πανό διαμαρτυρήθηκαν έξω από το κτήριο που συνεδριάζει η σύγκλητός.
Στη διαμαρτυρία μίλησαν εκπρόσωποι των φοιτητών ενώ απέστειλαν και επιστολή στον Πρύτανη, τον Υπουργό Παιδείας και τον Υπουργό Υγείας ζητώντας όπως ανατραπεί η απόφαση.
Ο εκπρόσωπος της φοιτητικής Παράταξης «ΝΙΚΗ» Θεόδωρος Αντρεου σημείωσε ότι με τις τελικές αποφάσεις που πάρθηκαν από την σύγκλητο εκατοντάδες φοιτητές είναι καταδικασμένοι διαβάζοντας μόνοι το σπίτι και με σημειώσεις που θα ανεβάζει ο καθηγητής.
Τόνισε επίσης ότι δεν αμφισβητούν κανένα εμβόλιο ούτε και αναπτύσο6υν συνωμοσίες αλλά ζητούν ειρηνικά την ελεύθερη πρόσβαση του κάθε φοιτητή στο πανεπιστήμιο με κάθε ασφαλές μέσο το οποίο καθορίζεται από τις αρχές του κράτους.
Φοιτητές ανέφεραν επίσης ότι λόγω της ιδιομορφίας κάποιων μαθημάτων επιβάλλεται η φυσική παρουσία σε εργαστήρια με αποτέλεσμα φοιτητές να μην μπορούν να διεκπεραιώσουν τις εργασίες τους.
Στον χώρο βρέθηκαν και μέλη της Αστυνομίας για διασφάλιση της τάξης και της ασφάλειας