Στη Μαρία Κακογιάννη, η οποία εξαφανίστηκε στις 11 Απριλίου 2012, ανήκει το όχημα, το οποίο τα ξημερώματα έγινε στόχος βομβιστικής επίθεσης, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας της 78χρονης μητέρας της στη Λεμεσό. Σύμφωνα με δηλώσεις σε Μέσα Ενημέρωσης της 78χρονης παραπονούμενης, αυτή αναφέρθηκε σε πληροφορίες που κατά καιρούς εξασφάλιζε, που ήθελαν την κόρη της να βρίσκεται στη ζωή, και γι’ αυτό ενημέρωνε τις αρμόδιες αρχές. Δεν έδωσαν σημασία -συμπλήρωσε- και τώρα βασανίζομαι, υπονοώντας πως το αυτοκίνητο που έγινε στόχος των βομβιστών, αποτελεί ένα από τα τεκμήρια της υπόθεσης εξαφάνισης της 39χρονης κόρης της . Τώρα θα τα δούμε όλα-κατέληξε- αναφέροντας ότι έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία για τη σημερινή βομβιστική επίθεση.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο του ΤΑΕ Λεμεσού, η έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας της 78χρονης, προκαλώντας ζημιές τόσο στο αυτοκίνητο, όσο και σε τζάμια της πόρτας της κύριας εισόδου.
Η σκηνή το πρωί αποκλείστηκε από μέλη της Αστυνομίας και από εξετάσεις πυροτεχνουργού διαπιστώθηκε πως η έκρηξη προκλήθηκε από αυτοσχέδιο πλαστικό σκεύος, που περιείχε ποσότητα εκρηκτικής ύλης χαμηλής ισχύος, και το οποίο είχε τοποθετηθεί στο μπροστινό αριστερό φτερό του οχήματος.
Το εν λόγω όχημα που αποτελεί ένα από τα τεκμήρια της υπόθεσης εξαφάνισης της 39χρονης, είχε εντοπιστεί κλειδωμένο στην περιοχή του Lady’s Mile, όπου εκτιμάται ότι χάθηκαν τα ίχνη της Μαρίας.