Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου διακομίσθη 11χρονος από χωριό της Επαρχίας Πάφου μετά από τραυματισμό του από κροτίδα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, αργά το απόγευμα της Τετάρτης μεταφέρθηκε ανήλικος ηλικίας 11 ετών περίπου, στο ΓΝ Πάφου μετά από τραυματισμό του από κροτίδα.

Από προκαταρκτική ενημέρωση είπε ο κ. Νικολάου ο 11χρονος υπέστη απώλεια ενός δαχτύλου και σοβαρό τραυματισμό σε άλλα δύο δάχτυλα . Ακολούθως ο 11χρονος μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Πάφο προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Για την υπόθεση του τραυματισμού του ανήλικου ενημερώθηκε, όπως είπε ο κ. Νικολάου ο αστυνομικός σταθμός Πόλης Χρυσοχούς για περαιτέρω εξετάσεις. Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις και σύμφωνα με τον πατέρα του ανήλικου, ο 11χρονος σε κάποια στιγμή εισήλθε στο σπίτι τραυματισμένος  λέγοντας στους γονείς του ότι βρήκε κροτίδα στο δρόμο την οποία πήρε και ακολούθησε η έκρηξή της με αποτέλεσμα  τον τραυματισμό του.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται, είπε ο κ. Νικολάου, τόσο σε επίπεδο καταθέσεων αλλά και άλλων εξετάσεων προκειμένου να διακριβωθούν οι συνθήκες της  πρόκλησης του τραυματισμού του ανήλικου.

Πηγή: ΚΥΠΕ