Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην πλατεία Λευκάρων η τελευτή έναρξης των διεθνών αγώνων τοξοβολίας που διεξάγονται αυτές τις ημέρες (28/10-1/11) στη χώρα μας.

Το παρών τους έδωσαν μεταξύ άλλων ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώτης Ιωαννιδης, Σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας για θέματα αθλητισμού Φοίβος Ζαχαριάδης, ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, Ανδρέας Θεοφυλάκτου και ο Δήμαρχος Λευκάρων, Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφού τόσο η Κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας όσο και ο Δήμος Λευκάρων συνέβαλαν στα μέγιστα, ούτως οι παρευρισκόμενοι να περάσουν ευχάριστα.

Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα της βραδιάς, καθώς οι αποστολές των όλων των χωρών που συμμετέχουν στο Τέταρτο Aphrodite Mediterranean Cup 2020, παρέλασαν με τις σημαίες τους. Επίσης εξίσου σπουδαίο ήταν και το κλείσιμο της εκδήλωσης, όταν η Κύπρια διεθνή αθλήτρια τοξοβολίας, Έλενα Μουσικού, σημάδεψε με το βέλος της τον στόχο και σηματοδότησε ουσιαστικά την έναρξη των αγώνων.

Αυτό που ξεχώρισε ιδιαίτερα ήταν το γεγονός ότι άπαντες έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στην ομοσπονδία για την τόλμη της να διεξάγει διεθνή αγώνες, κατά τη διάρκεια των δύσκολων συνθηκών που όλοι βιώνουμε λόγω της πανδημίας.

Για την ιστορία να πούμε ότι η χώρα μας φιλοξενεί αυτή τη στιγμή τις αποστολές των Εθνικών ομάδων της Ελλάδας, της Σερβίας, της Ουκρανίας αλλά και του Λίβανου.

Ο ραδιοσταθμός μας παραβρέθηκε στην εκδήλωση και σας παραθέτουμε ορισμένες φωτογραφίες σχετικά με τα όσα έγιναν χθες:

    

Κωνσταντίνος Νικολάου