Το Κανάλι 6 σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις ένα ποδήλατο μάρκας Clermont ευρωπαϊκής προέλευσης, 18 ταχυτήτων, αξίας διακοσίων ογδόντα ευρώ!

Μια προσφορά του Biker Bike Shop στα Κάτω Πολεμίδια!

Στείλε μήνυμα στο 2626, με την ένδειξη Biker και μπες στην κλήρωση για ένα ποδήλατο μάρκας Clermont, αξίας διακοσίων ογδόντα ευρώ!

Κάθε μήνυμα κοστίζει 40 σεντ.

Η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο 4 Ιουλίου, στην εκπομπή Ένα Τραγούδι Ακόμα με τον Πανίκο Καρπέττα, στις 10 το πρωί.

Χαρακτηριστικά ποδηλάτου: 
• Μέγεθος: 26″
• 18 ταχύτητες
• Χρώμα αναλόγως διαθεσιμότητας

Όροι και προϋποθέσεις:
1. Ο νικητής του διαγωνισμού, ο οποίος θα καλείται “Δωρεοδόχος”, δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει οποιοδήποτε χρηματικό αντάλλαγμα.
2. O Δωρεοδόχος θα πρέπει να συναινέσει στην παρουσίασή του σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα, ή στη χρήση του ονόματός του ή/και φωτογραφίας του για λόγους διαφημιστικής προβολής από την Biker Bike Shop και το Κανάλι 6, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Άρνηση του Δωρεοδόχου να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί για τούτο, νομιμοποιεί την Biker Bike Shop να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού Δώρου.
3. Ο Δωρεοδόχος δεν πρέπει ούτε ο ίδιος ούτε ο/η σύζυγός του, ούτε οποιοσδήποτε συγγενής του έως και πρώτου βαθμού, να είναι υπάλληλος της εταιρείας Biker Bike Shop ή του ραδιοσταθμού Κανάλι 6.