Μη παραδοχή δήλωσαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου οι ιδιοκτήτες του NAVA σε κατηγορίες που αφορούν παραβίαση των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία στην οποία ανήκει το υποστατικό και ένας εκ των ιδιοκτητών ηλικίας 36 ετών δήλωσαν παραδοχή στις τέσσερις κατηγορίες που αφορούν τη λειτουργία του κέντρου αναψυχής χωρίς άδεια λειτουργίας από το υφυπουργείο Τουρισμού, ενώ ο 39χρονος έτερος ιδιοκτήτης δεν παραδέχθηκε.

Όλοι οι κατηγορούμενοι δήλωσαν μη παραδοχή στις έξι κατηγορίες που αφορούν παραβίαση των διαταγμάτων του υπουργού Υγείας σχετικά με τον περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο.

Το Δικαστήριο όρισε την 10η Ιουλίου ως ημερομηνία έναρξης της ακροαματικής διαδικασίας για τις κατηγορίες τις οποίες δεν παραδέχθηκαν οι κατηγορούμενοι.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία οι ιδιοκτήτες του υποστατικού καταγγέλθηκαν το τριήμερο του Κατακλυσμού πέντε φορές, ενώ παρά τις προειδοποιήσεις των μελών της Δύναμης, συνέχισαν να δείχνουν επαναλαμβανόμενη κατάφωρη αμέλεια και παρακοή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκάθαρσεως Νόμου.