Η Αστυνομία καταζητεί άλλα δύο άτομα, που σχετίζονται με τον φόνο του νεαρού Ινδού, ηλικίας 21 χρόνων, που διαπράχθηκε το βράδυ της 21ης Ιουνίου στην παλιά Λευκωσία.

Πρόκειται για τον VINAY KUMAR, και τον HARTEJ SINGH WARRAICH, και οι δύο ηλικίας 30 ετών, από την Ινδία.

Για την υπόθεση καταζητούνται άλλα δύο άτομα, ηλικίας 32 και 24 ετών, από την Ινδία, ενώ έχει συλληφθεί άλλος ένας 27χρονος από την Ινδία, ο οποίος ήδη τελεί υπό κράτηση.

Όπως ανέφερε στον σταθμό μας, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο όπου ανακριτές αναλύουν δεδομένα και τεκμήρια, ενώ αναζητούνται και μαρτυρίες για την ταυτοποίηση και των άλλων προσώπων, που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Ο κ.Ανδρέου σημείωσε ότι δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα κίνητρα των δραστών, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών διερευνάται και το ενδεχόμενο η συγκεκριμένη υπόθεση να σχετίζεται με άλλα επεισόδια που σημειώθηκαν τόσο στην Λευκωσία, όσο και στην Λεμεσό.

Υπενθυμίζεται ότι τα επεισόδια στην Λήδρας σημειώθηκαν γύρω στις 9.30 την Κυριακή το βράδυ, όταν ομάδα 15 περίπου προσώπων, επιτέθηκε με μαχαίρια και άλλα επιθετικά όπλα, εναντίον του 21χρονου θύματος και ακόμη δύο προσώπων, ηλικίας 34 και 25 ετών αντίστοιχα.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν και τα τρία πρόσωπα, που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε και ο θάνατος του 21χρονου.