Το Κανάλι 6 και τα καταστήματα Ηλεκτρικών ειδών ANDREAS LAZANIAS TRADING LTD, σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε ένα στεγνωτήριο Bosch  9 κιλών, αξίας χιλίων εκατό πενήντα ευρώ (1150)!!

Στείλτε μήνυμα στο 2626, με την ένδειξη ΛΑΖΑΝΙΑΣ και μπείτε στην κλήρωση για να διεκδικήσετε το κορυφαίο στεγνωτήριο Bosch, με αντλία θερμότητας και τεχνολογία αιχμής AutoClean που καθαρίζει αυτόματα τα χνούδια μετά από κάθε στέγνωμα ώστε να μη χρειάζεται να το κάνετε εσείς, με σύστημα AutoDry – στέγνωμα ελεγχόμενο από αισθητήρες θερμοκρασίας & υγρασίας και με AntiVibration Design για μείωση κραδασμών και θορύβου!

Κάθε μήνυμα κοστίζει 40 Σεντ.

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 26 Μαρτίου στην εκπομπή «Μικρόφωνο στον πολίτη».

Όροι και προϋποθέσεις:
1. Ο νικητής του διαγωνισμού, ο οποίος θα καλείται “Δωρεοδόχος”, δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει οποιοδήποτε χρηματικό αντάλλαγμα.
2. O Δωρεοδόχος θα πρέπει να συναινέσει στην παρουσίασή του σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα, ή στη χρήση του ονόματός του ή/και φωτογραφίας του για λόγους διαφημιστικής προβολής από την A. LAZANIAS TRADING LTD και το Κανάλι 6, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Άρνηση του Δωρεοδόχου να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί για τούτο, νομιμοποιεί την A. LAZANIAS TRADING LTD να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού Δώρου. 
3. Ο Δωρεοδόχος δεν πρέπει ούτε ο ίδιος ούτε ο/η σύζυγός του, ούτε και οποιοσδήποτε συγγενής του έως και πρώτου βαθμού, να είναι υπάλληλος της εταιρείας A. LAZANIAS TRADING LTD ή του ραδιοσταθμού Κανάλι 6.