Διενεργήθηκε το μεσημέρι η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό της άτυχης τρίχρονης, Χριστίνας Πρωτοπαπά, η οποία το απόγευμα της Κυριακής άφησε την τελευταία της πνοή, σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πάφο.

Η νεκροτομή διενεργήθηκε  από τους Ιατροδικαστές Αγγελική Παπέτα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου και σύμφωνα με το πόρισμά τους, ο θάνατος του τρίχρονου κοριτσιού επήλθε από πνιγμό εντός ύδατος.

Σημειώνεται πως η άτυχη Χριστίνα δεν έφερε κακώσεις, αλλά ούτε αντιμετώπιζε οποιαδήποτε παθολογικά προβλήματα.

Οι Αρχές λαμβάνουν καταθέσεις τόσο από εργαζόμενους του ξενοδοχείου, αλλά και από ένοικους, σε μια προσπάθεια να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το τρίχρονο κοριτσάκι πέθανε. Αναμένεται να μελετήσουν εξάλλου και το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του ξενοδοχείου, για να διαπιστώσουν εάν έχει καταγραφεί η πορεία της μικρής και πως κατέληξε τελικά στην πισίνα των ενηλίκων.

Το κοριτσάκι είχε αναφέρει στους γονείς του ότι θα μετέβαινε στην πισίνα ανηλίκων. Αφού της έδωσαν έγκριση, η μικρή Χριστίνα μετέβη στον χώρο, ωστόσο λίγο αργότερα εντοπίστηκε από λουόμενο και ναυαγοσώστη, χωρίς τις αισθήσεις της, στην πισίνα ενηλίκων του ξενοδοχείου και όχι σε αυτήν που είχε αναφέρει στους γονείς της ότι θα πήγαινε.

Η κηδεία της τρίχρονης θα τελεστεί αύριο, Τετάρτη, από τον Ιερό Ναό Αγίου Φιλίππου στα Λατσιά, στις 17:30 το απόγευμα.

Η οικογένεια καλεί όλους όσοι τιμούν την μνήμη της να παραστούν στην κηδεία, ενώ δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.