Η ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε σε ξενοδοχείο στην Κάτω Πάφο, όπου διέμενε οικογένεια Ελληνοκύπριων από τη Λευκωσία, για διακοπές. Το κοριτσάκι τους 3,5 ετών εντοπίστηκε αναίσθητο σε πισίνα του ξενοδοχείου. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου  όπου διακομίστηκε, το παιδί δεν επανήλθε. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τραγικό ατύχημα  σημειώθηκε στις 17:15 το απόγευμα της Κυριακής. Όπως προέκυψε από τις πρώτες έρευνες, το κοριτσάκι είχε ζητήσει από του γονείς του να κολυμπήσει μόνο του σε παιδική πισίνα του ξενοδοχείου. Λίγη ώρα αργότερα και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το κοριτσάκι εντοπίστηκε να επιπλέει νεκρό στην πισίνα ενηλίκων.

Το παιδί διακομίστηκε  στο Νοσοκομείο Πάφου όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.Τα ακριβή αίτια του θανάτου του παιδιού θα διαφανούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορούς του

Στις πισίνες του ξενοδοχείου  βρίσκονταν την ώρα του ατυχήματος δύο ναυαγοσώστες. Οι ακριβείς συνθήκες του τραγικού ατυχήματος διερευνώνται από την αστυνομία.