Το Limassol Boat Show 2022 που θα πραγματοποιηθεί φέτος στη Μαρίνα Λεμεσού από τις 14 μέχρι τις 16 Οκτωβρίου αναμένεται να είναι φαντασμαγορικό αφού για πρώτη φορά έγινε κατορθωτό να συγκεντρωθούν τόσο πολλοί εκθέτες σε μια τέτοια διοργάνωση.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, θα παρουσιαστούν 10 περίπου σκάφη που για πρώτη φορά παρουσιάζονται στην Μεσόγειο.

Παράλληλα, η πλατφόρμα του Netflix, θα βρεθεί φέτος στο Limassol Boat Show 2022, για να ετοιμάσει ένα ντοκιμαντέρ για το yachting.

Την έκθεση Ναυτικό Σαλόνι διοργανώνει η εταιρεία Dacor Advertising and Media σε συνεργασία με την Μαρίνα Λεμεσού.

Μιλώντας το πρωί στο πλαίσιο δημοσιογραφικής διάσκεψης, εκ μέρους της εταιρείας Dacor Advertising and Media ο Άριστος Αριστείδου ανέφερε ότι τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν στις 14 Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και τον Δήμαρχο Λεμεσού.

Όπως ανέφερε ο κύριος Αριστείδου, στο πλαίσιο της έκθεσης το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά διάφορα εκθέματα, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 70 εκατομμύρια ευρώ.

Από την πλευρά του ο Διευθυντής της Μαρίνας Νικηφόρος Παπαμπακάς, μιλώντας στην διάσκεψη ανέφερε ότι φέτος συμμετέχουν εκατοντάδες εκθέτες στο  Limassol Boat Show ενώ πολλοί είναι οι επισκέπτες που έρχονται στην Κύπρο για να δουν από κοντά την έκθεση.

Κύριος στόχος μας, είπε ο κύριος Παπαμπάκας, ήταν  η έκθεση Ναυτικό Σαλόνι, να εδραιωθεί ως η πιο ελκυστική έκθεση σκαφών στην Ανατολική Μεσόγειο και αυτό όπως τόνισε έχει επιτευχθεί.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην διάρκεια της έκθεσης θα παρουσιαστούν από την E – Cars, που είναι χορηγός του Limassol Boat Show , αυτοκίνητα που είναι μοναδικά μοντέλα στον κόσμο και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να τα δει από κοντά.