Με μέγιστο αριθμό τα 350 άτομα και στη βάση όλων των προνοιών του νέου υγειονομικού διατάγματος, συνεχίζει το πρόγραμμα του το θέατρο Ριάλτο.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι το θέατρο, βρίσκεται «σε πλήρη συμμόρφωση με το νέο υγειονομικό διάταγμα που τίθεται σε εφαρμογή από σήμερα Παρασκευή, 9 Ιουλίου, μέχρι και την 31η Ιουλίου 2021»

Ως εκ τούτου, οι προγραμματισμένες παραστάσεις του θεάτρου θα πραγματοποιηθούν κανονικά με μέγιστο αριθμό τα 350 άτομα, ενώ η είσοδος για θεατές άνω των 12 ετών θα επιτρέπεται μόνο με την προσκόμιση πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, η είσοδος θα επιτρέπεται με την επίδειξη κάρτας εμβολιασμού που θα πιστοποιεί την πραγματοποίηση τουλάχιστον της πρώτης δόσης εμβολίου και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων από την ημερομηνία της, με αποδεικτικό στοιχείο αποδέσμευσης νοσούντος με COVID-19, με ισχύ έξι μηνών, με αρνητική εργαστηριακή εξέταση (PCR) 72 ωρών ή αρνητική εξέταση ταχείας ανίχνευσης (rapid test) 72 ωρών.

Για την ομαλή προσέλευση και προς αποφυγή συνωστισμού, οι θεατές παρακαλούνται όπως προσέρχονται έγκαιρα στο θέατρο και έχουν έτοιμα τα σχετικά έγγραφα πριν από το σημείο ελέγχου.

Για πληροφορίες και διευκρινίσεις, το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το ταμείο του Θεάτρου, τηλέφωνο 77 77 77 45 η στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected]