Ο Δήμος Λεμεσού διοργανώνει την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 την Παιδική Παρέλαση του Λεμεσιανού Καρναβαλιού, κατά μήκος της παραλιακής οδού.

Σε ανακοίνωση του, ο Δήμος ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023, από τις 8.00π.μ. μέχρι τις 2.00μ.μ., θα δίνονται οι αριθμοί συμμετοχής στα γραφεία των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Δήμου, στην οδό Αγίου Ανδρέου 253 (τηλ. 25745919). Διευκρινίζεται ότι αριθμοί δε θα δοθούν στο σημείο εκκίνησης.

Παρακαλούνται εκπρόσωποι των ομάδων που θα λάβουν μέρος στην Παιδική Παρέλαση να περάσουν από τα γραφεία, κατά τις πιο πάνω ημερομηνίες και ώρες για να πάρουν αριθμό.

Διευκρινίζεται ότι ο αριθμός συμμετοχής θα δοθεί με σειρά προσέλευσης και αυτός είναι ο αριθμός που θα παρελάσουν. Θα προηγηθούν άτομα και ζεύγη.

Η παρέλαση θα αρχίσει στις 11.30π.μ. με σημείο εκκίνησης: Παραλιακός Δρόμος, φώτα τροχαίας Δημοσίου Κήπου, με κατεύθυνση προς το παλιό Λιμάνι. Παρακαλούνται τα παιδιά να βρίσκονται στο χώρο αυτό το αργότερο μέχρι τις 10.30π.μ.