Την ολοκλήρωση των εργασιών ανέγερσης των κτηριακών εγκαταστάσεων της νέας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ανακοινώνει ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ).
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση, η καινούργια ΜΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας θα εξοπλιστεί τις προσεχείς μέρες για να τεθεί σε λειτουργία μέχρι το τέλος της βδομάδας και θα ενισχύσει σημαντικά την επιχειρησιακή χωρητικότητα  του ΟΚΥπΥ σε κλίνες εντατικής θεραπείας.

Όπως αναφέρεται, η παραλαβή των κτηριακών εγκαταστάσεων της νέας ΜΕΘ έγινε την 01η  Μαΐου 2020, πέντε μέρες νωρίτερα από ότι αναμενόταν.

Ο ΟΚΥπΥ εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον ΟΠΑΠ Κύπρου για την προσφορά €1.3 εκατομμύριών για την ανέγερση του  έργου.

Επίσης, ο ΟΚΥπΥ εκφράζει τις ευχαριστίες του στην Α&Α Apostolides Contractors και την κοινοπραξία Eracleous Electrical Installations & Aircontrol LTD που παρέδωσαν το έργο νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία και προσεφέραν το ποσό των €50,000 (που είναι η επιβράβευση των εταιρειών για γρηγορότερη ολοκλήρωση του έργου) ως δωρεά για αγορά εξοπλισμού.

Πηγή: ΚΥΠΕ