Στέλνοντας μήνυμα ελπίδας, εν μέσω πανδημίας, ο Δήμος Λεμεσού ενισχύει την καρναβαλίστικη διάθεση, φέρνοντας στους δρόμους της πόλης από σήμερα, Τσικνοπέμπτη, το άρμα με τον περσινό Βασιλιά «Λεμέσιο». 

Ο Βασιλιάς «Λεμέσιος, ο μαχαραγιάς της πόλης θα περιφέρεται σε κύριους δρόμους της Λεμεσού από τις 4 μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Εξάλλου, στις 6 το απόγευμα ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης, θα τελέσει τα εγκαίνια δύο εκθέσεων στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης».

Πρόκειται για την έκθεση φωτογραφίας από τον διαγωνισμό της Φωτογραφικής Εταιρίας Κύπρου, Tμήμα Λεμεσού, με θέμα «Καρναβάλι 2020» και την έκθεση γελοιογραφίας της Ένωσης Γελοιογράφων Κύπρου, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Κυπρίων γελοιογράφων «ΓΕΛ.Α» και το «Εργαστήριο Γελοιογραφίας και Σκίτσου Πιν».

Οι δυο εκθέσεις θα είναι ανοιχτές στις 5, 8, 9, 10, 11 και 12 Μαρτίου, από τις 10:00 μέχρι τις 13:00 και από τις 16:00 μέχρι τις 19:00.

Παράλληλα, στο Δημοτικό Μέγαρο θα παρουσιάζεται από σήμερα έκθεση ζωγραφικής σε συνεργασία με την Ένωση Αυτοδίδακτων Ζωγράφων (Ε.Ν.Α.Ζ). Η έκθεση θα λειτουργεί σε ώρες λειτουργίας των γραφείων του Δήμου.