Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης παρέλαβε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, την ετήσια έκθεση της Επιτρόπου Νομοθεσίας κας Λουίζας Χριστοδουλίδου Ζαννέτου.

Παραδίδοντας την έκθεση, η κα Ζαννέτου είπε ότι η έκθεση «περιγράφει αναλυτικά δραστηριότητες, ενέργειες του Γραφείου, νομοσχέδια, εισηγήσεις, εκθέσεις προς διεθνείς οργανισμούς, μεταφράσεις, ενοποιήσεις νομοθεσιών. Παραδίδω, επίσης, και το Σύνταγμα σε ενοποιημένη μορφή μέχρι το 2020 που αποτελεί μια από τις τελευταίες μας εργασίες».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συνεχάρη θερμά την Επίτροπο Νομοθεσίας «για την πραγματικά σκληρή δουλειά του Γραφείου σας και τη δική σας προσωπικά».

Τόνισε τη σημασία της εργασίας του Γραφείου σε σχέση και με τη δουλειά διαφόρων Υπουργείων «από πλευράς προετοιμασίας νομοσχεδίων και για τον εκσυγχρονισμό της νομοθεσίας, με ενοποίηση μεταρρυθμίσεων που επέρχονται σε κάθε νομοθέτημα.

Η συμβολή σας είναι τόσο σημαντική που αισθανόμαστε όλοι ότι επιτέλους μπορεί κάπου να απευθυνθούμε για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτέλεσμα ή να επιταχύνουμε νομοθετήματα που κατεπείγοντος πολλές φορές επιβάλλονται. Πρωτοτυπείτε σε δημιουργία από νομοθετικής πλευράς ώστε να γίνεται ευκολότερο το έργο και των καθ’ ύλην αρμοδίων και του Γενικού Εισαγγελέα όταν θα επεξεργάζεται το τελικό κείμενο».