Αλλαγή σκυτάλης είχαμε σήμερα στην διοίκηση της Λιμενικής Αστυνομίας. Ο Νίκος Σοφοκλέους, ο οποίος συνταξιοδοτείται, αποχωρεί και την θέση του αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα Υποδιοικητής της Λιμενικής, Ανδρέας Συμεού.

Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στην παρουσία του Αρχηγού της Αστυνομίας, ο κύριος Σοφοκλέους ανέφερε ότι φεύγει από το σώμα με την συνείδηση του ήσυχη αφού επιτέλεσε τα καθήκοντα του και εργάστηκε με ζήλο και αποφασιστικότητα.

Όπως είπε στην πορεία του υπήρξαν πολλές δυσκολίες και κτυπήματα κάτω από την μέση, αλλά με ψυχική δύναμη συνέχισε το έργο του.

Ο αρχηγός της Aστυνομίας, Στέλιος Παπαθεωδόρου, επεσήμανε ότι ο κύριος Σοφοκλέους στην διάρκεια της εργασίας του στην αστυνομία τα έβαλε με το οργανωμένο έγκλημα σε δύσκολες εποχές.

Η φυγή του Νίκου Σοφοκλέους από το σώμα, όπως επεσήμανε ο Αρχηγός της Δύναμης, αποτελεί απώλεια για αυτό, προσθέτοντας πως είναι περήφανος που η αστυνομία έχει τέτοια στελέχη.

Ο νέος Διοικητής της Λιμενικής Αστυνομίας, Ανδρέας Συμεού, αναλαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα είπε ότι ελπίζει με την εμπειρία που απέκτησε στη λιμενική θα καταφέρει να φανεί αντάξιος των καθηκόντων του.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Αρχηγός της Αστυνομίας ανέφερε ότι για την απρόσκοπτη διεξαγωγή των εκλογών της Κυριακής, η Αστυνομία βρίσκεται επί ποδός και θα εργαστούν συνολικά επιπλέον 2771 μέλη τη δύναμης.