Του Γιάννη Κωστακόπουλου

Ο Καραμήτρος αγωνίστηκε, δεν εξετράπη ! Εξαντλώντας τον ωφέλιμο προεκλογικό του χρόνο, απέκτησε αυτοπεποίθηση. Και την αυτοϊκανοποίηση του υποψηφίου, που πριν την τελική μάχη έχει κριθεί νικητής. -Στο απευκταίον θα χαρακτηριστεί θύμα των μηχανογραφιών των κατώτερων του.

Ο Καραμήτρος τα έδωσε όλα! Είδε την εκτυπωμένη φάτσα του και δεν την κατάλαβε. Σκαρφάλωσε και πρόσθεσε με την παρουσία του ζωντάνια σε ταμπέλες, σ’ αυτές που πέρασαν μουντοί εμπορικοί και κοσμικοί κολοσσοί. –Αλίμονο σας άθλιοι!

Ο Καραμήτρος σ’ αυτή την προεκλογική εκστρατεία γνώρισε καλύτερα το σόι του. Πήρε παραγγελιές, έδωσε υποσχέσεις. Μόνο αχάριστος δεν μπορεί να είναι ένας χαρισματικός υποψήφιος. –Βουλευτής, για να λέμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους.

Ο Καραμήτρος δεν έκανε γιουρούσια σε πλατείες, ούτε αιωρήσεις σε μπαλκόνια. Ένας σύγχρονος πολιτικός αναγνωρίζεται από το προφίλ του και το «περπάτημά» του στο διαδίκτυο. –Πριν τις ψήφους αγαπητέ μετράς τα «likes»! Και ξέρεις!

Έκανε πολλά στον προεκλογικό του αγώνα ο Καραμήτρος. Πώς να τα περιγράψεις όλα; Τώρα ένα βήμα πριν το θρίαμβο, δαφνο-στεφανωμένος, ονειρεύεται τη στιγμή της ανακήρυξης του. – Καραμήτρος Ευτύχιος… Από τις τέσσερις γωνιές του ορίζοντα ακούει πολλά, διάσπαρτα «παρών» Ξυπνά με την απορία -Μα πόσους Καραμήτρους έχει η νέα Βουλή;

*Σας το είπα και στο παρελθόν, δεν έχω τίποτε με το συμπαθητικό βλαχοπαίδι του Καραμήτρου!

 

Οι απόψεις εκφράζουν τον συντάκτη τους και δεν αντιπροσωπεύουν κατ’ ανάγκην την άποψη του Καναλιού 6