Ομαλά κύλησαν σήμερα όλες οι εργασίες στο Mediterranean Hospital of Cyprus, το μεγαλύτερο ιδιωτικό νοσηλευτήριο της Λεμεσού που εντάχθηκε στη Β’ Φάση του ΓεΣΥ.

Μιλώντας στο ΚΑΝΑΛΙ 6, ο γενικός διευθυντής του νοσηλευτηρίου, Νότης Ζανέττος, ανέφερε ότι σήμερα, πρώτη μέρα της Β’ φάσης του ΓεΣΥ, υπήρξαν αρκετές προγραμματισμένες επεμβάσεις που έγιναν χωρίς προβλήματα.

Όσον αφορά στο λογισμικό, ο κ. Ζανέττος είπε ότι  δεν αντιμετώπισαν προβλήματα, ωστόσο, όπως ανέφερε, το σύστημα χρειάζεται κάποιες αναβαθμίσεις.

Αυτή τη στιγμή, το Mediterranean Hospital of Cyprus διαθέτει 70 κλίνες και το μεγάλο μυστικό του, όπως μας εξήγησε ο κ. Ζανέττος, είναι το δυναμικό του, αφού, ανά πάσα στιγμή, υπάρχει ειδικός γιατρός για όλα τα τμήματα που διαθέτει.

Τέλος, είπε πως υπάρχουν προγραμματισμένες επεμβάσεις και τις επόμενες μέρες, ωστόσο, ο αριθμός τους δεν είναι πολύ μεγάλος γιατί στόχος του νοσηλευτηρίου, όπως τόνισε, είναι να ενταχθεί στη Β΄ Φάση του ΓΕΣΥ ομαλά και να μην θυσιαστεί η ποιότητα των υπηρεσιών του για τους αριθμούς.