Στο περίμενε βρίσκεται εδώ κι έναν χρόνο ο Δήμος Λεμεσού, προκειμένου να του παραδοθούν από την Πολεοδομία όλα τα σχετικά με τη βελτίωση του δρόμου του Lady’s Mile, ώστε να αναλάβει την περαιτέρω προώθησή του, όπως είχε συμφωνηθεί το 2019 με τον τότε υπουργό Εσωτερικών.

Ο δήμαρχος, Νίκος Νικολαΐδης, εξέφρασε τη λύπη του για το ότι, παρά τις αλλεπάλληλες παραστάσεις της τοπικής αρχής προς την Πολεοδομία, δεν υπήρξε ανταπόκριση, προκειμένου να μπορέσει ο δήμος να προωθήσει τάχιστα, όπως θα έπρεπε, αυτό το «πολύ σημαντικό» -όπως το χαρακτήρισε- έργο για τη Λεμεσό.

Ο δήμαρχος Λεμεσού, στον οποίο θέσαμε το ζήτημα και τις φωνές διαμαρτυρίας από πολίτες ότι πρέπει επιτέλους να βελτιωθεί ο δρόμος της μεγαλύτερης παραλίας της Λεμεσού, που έχει περιέλθει σε πολύ κακή κατάσταση, υπενθύμισε ότι εδώ και μερικά χρόνια η Πολεοδομία έχει ετοιμάσει ρυθμιστικό σχέδιο για τον υπό αναφορά δρόμο. Σημείωσε δε, πως το σχέδιο είχε εγκριθεί προκαταρκτικά από όλες τις εμπλεκόμενες αρχές, περιλαμβανομένων και των Βρετανικών Βάσεων.

Χάρης Παναγιώτου

φωτογραφία: flickr