Χθες η πρώτη ληστεία διαπράχθηκε γύρω στις 6.15 το απόγευμα. όταν, δύο άτομα τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, εισήλθαν σε περίπτερο στην Κάτω Πάφο και υπό τη απειλή κοντόκανου κυνηγετικού όπλου άρπαξαν χρήματα από την ταμειακή μηχανή ακολούθως μπήκαν σε όχημα όπου τους περίμενε τρίτο άτομο και εξαφανίστηκαν.
Όσον αφορά στη δεύτερη ληστεία, διαπράχθηκε γύρω στις 6.25 δηλαδή μετά από 10 περίπου λεπτά από την πρώτη., Δύο πρόσωπα εισήλθαν σε περίπτερο, υπό την απειλή και πάλι κοντόκαννου κυνηγετικού όπλου το οποίο πρόταξε ο ένας εκ των δύο στην υπάλληλο, απέσπασαν από την ταμειακή μηχανή χρηματικό ποσό και δύο πακέτα τσιγάρα και στη συνέχεια, τράπηκαν σε φυγή.
Η χθεσινή λεία των δραστών ανέρχεται στα χίλια ευρώ ενώ από τις υπόλοιπές τέσσερις ληστείες που διαπράχθηκαν το τελευταίο δεκαήμερο με παρόμοιο τρόπο δράσης κλάπηκαν συνολικά 800 ευρώ από διάφορα περίπτερα.
Ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλης Νικολάου ανέφερε στο Κανάλι 6 ότι για την ληστεία που διαπράχθηκε στις 4 Μαρτίου καταζητείται 27χρονος ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο και στις υπόλοιπες ληστείες περιπτέρων.
Ο κ. Νικολάου ανέφερε ότι η Αστυνομία έχει καταρτήσει σχέδιο δράσης για εντοπισμό των δραστών.