Επιστροφή σε ρυθμούς προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21 με εντός έδρας παιχνίδι για την Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων.

Για τον 4ο όμιλο, φιλοξενεί σήμερα στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την αντίστοιχη ομάδα της Πορτογαλίας.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:00 με ελεύθερη είσοδο και θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cablenet.

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της αργά χθες στο «Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος» και το βάρος της προπόνησης επικεντρώθηκε σε θέματα τακτικής.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής ζήτησε από τους διεθνείς μας να δώσουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους και με αυτοσυγκέντρωση και συνεχή προσπάθεια να κυνηγήσουν το καλύτερο αποτέλεσμα απέναντι στην πρωτοπόρο του ομίλου μας με την απαραίτητη ασφαλώς συμπαράσταση του κόσμου.

«Κάναμε μια καλή προετοιμασία και είμαστε έτοιμοι για το δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει. Στόχος μας πάντοτε είναι το καλύτερο, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο και μέσα από την προσπάθεια που θα κάνουμε, θέλουμε και πιστεύουμε ότι θα δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για το καλύτερο.

Μέσα από τέτοια παιχνίδια για τους ποδοσφαιριστές μας υπάρχει κέρδος και αντιμετωπίζοντας ομάδες υψηλού επιπέδου, είναι και μια ευκαιρία για να δούμε που βρισκόμαστε και πως προχωράμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννος Οκκάς.

Στην αποστολή της Εθνικής μας συμμετέχουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Γιάννης Γερολέμου, Ιωάννης Κωστή, Χρίστος Σιέλης, Γιώργος Ναούμ, Δημήτρης Αβραάμ, Ανδρέας Χρυσοστόμου, Μιχάλης Ιωάννου, Ανδρέας Κατσαντώνης, Στέφανος Κίττος, Μιχάλης Κυριάκου, Ανδρέας Καραμανώλης, Κωνσταντίνος Ηλία, Δανιήλ Παρούτης, Θωμάς Νικολάου, Ιάσωνας Πική, Κωνσταντίνος Σεργίου, Φίλιππος Ευτυχίδης, Νικόλας Παναγιώτου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Ραφαήλ Μιχαήλ, Αλέξανδρος Μιχαήλ, Κυριάκος Αντωνίου

Σήμερα εκτός από τον αγώνα της Εθνικής μας με την Πορτογαλία, το πρόγραμμα για τον 4ο όμιλο περιλαμβάνει επίσης τις αναμετρήσεις Ελλάδα – Λευκορωσία και Λίχτενσταϊν – Ισλανδία.

Τα αποτελέσματα μας μέχρι τώρα:
Ελλάδα – Κύπρος 0-0
Λιχτενστάιν – Κύπρος 0-6
Κύπρος – Λιχτενστάιν 6-0

Τα αποτελέσματα της Πορτογαλίας:
Πορτογαλία – Λευκορωσία 1-0
Πορτογαλία – Λιχτενστάιν 6-0
Ισλανδία – Πορτογαλία 0-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Πορτογαλία 3 13-0 9
2. Ελλάδα 4 8-1 8
3. Κύπρος 3 12-0 7
4. Ισλανδία 3 3-3 4
5. Λευκορωσία 4 7-5 3
6. Λιχτενστάιν 5 0-34 0