Στόχος μας είναι να υπάρχει παντού έλεγχος για εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων και ο πολίτης πρέπει να αντιληφθεί πως η Αστυνομία είναι στο πλευρό του και όχι απέναντι του, τόνισε σήμερα η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Έμιλυ Γιολίτη.
 
Σε δηλώσεις της στο περιθώριο περιοδείας της σε Αστυνομικούς και Πυροσβεστικούς Σταθμούς της Λεμεσού και κληθείσα να σχολιάσει παράπονα για αυστηρούς ελέγχους από μέλη της Αστυνομίας, η κ.Γιολίτη είπε πως «προσπάθεια μας είναι να υπάρχει έλεγχος παντού και είναι σημαντικό σε αυτήν την προσπάθεια να καταλάβει και ο κάθε πολίτης ότι εμείς είμαστε στο πλευρό του και όχι απέναντι του».
 
Καλώντας όλους να τηρούν τα μέτρα για αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοϊού, η Υπουργός υπέδειξε πως η Αστυνομία δεν σταματά τους ελέγχους.
 
«Καθημερινά ενημερώνομαι για τα στοιχεία των ελέγχων, για να διαπιστώσω ότι καλύπτονται όλες οι Επαρχίες και γίνονται επαρκείς έλεγχοι σε όλα τα υποστατικά», είπε και πρόσθεσε ότι το Υπουργείο βρίσκεται σε συντονισμό με το Υπουργείου Υγείας και το Υφυπουργείο Τουρισμού, «ούτως ώστε οι δικοί τους λειτουργοί να μπορούν να συνδράμουν στο έργο της Αστυνομίας».
 Πηγή: ΚΥΠΕ