Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό, το Gala Dinner που διοργανώνει το ΚΑΝΑΛΙ 6 και το Round Table 6 για οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος «Ταμείο Ημέρας Αγάπης Παιδιού».

Σε ομιλία του στην εκδήλωση ο Πρόεδρος του Ιδρύματος και Γενικός Διευθυντής του Ραδιοσταθμού ΚΑΝΑΛΙ 6, Μιχάλης Παπαευαγόρου, ανέφερε ότι από το 1993 που ιδρύθηκε το Ταμείο μέχρι σήμερα, έχει μαζευτεί ένα εκατομμύριο εξακόσιες χιλιάδες ευρώ, ενώ πάνω από εκατό νέοι και νέες έχουν αποπερατώσει τις σπουδές τους με τη βοήθεια του Ταμείου. Φέτος, πρόσθεσε, το Ταμείο βοηθά με υποτροφία για σπουδές στην Κύπρο και το εξωτερικό δέκα νέους και νέες.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, το Ταμείο Ημέρας Αγάπης Παιδιού επέδωσε τιμητικές πλακέτες στον Χρίστο Νικολάου από την εταιρεία Remax, ο οποίος πέρσι και φέτος εισέφερε συνολικά 10 χιλιάδες ευρώ για τις ανάγκες του Ταμείου, καθώς και στην Yvonne Τσάνος, για την πολύχρονη και πολύτιμη βοήθειά της προς το Ταμείο.

Το δείπνο δημιούργησε η εξαιρετική ομάδα Αρχιμαγείρων του Four Seasons υπό την καθοδήγηση του executive chef Πανίκου Χατζηττοφή, ενώ το δείπνο συνόδευσε το Κουιντέτο Πνευστών της Φιλαρμονικής του Δήμου Λεμεσού.

Η βραδιά έκλεισε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τον Δώρο Δημοσθένους στο τραγούδι και τον Νεοκλή Νεοφυτίδη στο πιάνο.

Μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης ήταν το Ξενοδοχείο Four Seasons ενώ χορηγοί η AMADEUS, το Δικηγορικό Γραφείο «Αρετή Χαριδήμου» και η Meritorius Audit.

Την εκδήλωση στήριξαν επίσης τα οινοποιεία Τσιάκκας, Κάλαμος, Έζουσα και ΛΟΕΛ, η Κάβα Spectus, η εταιρεία G.Kallinikou Imports Ltd, η TOP KINISIS, το τυπογραφείο Plus4Print και η εταιρεία Παπαδόπουλος και Σχοινής Παραγωγές.

Μπορείτε να βρείτε όλο το φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης εδώ.

Οι εκδηλώσεις για οικονομική ενίσχυση του Ταμείου Ημέρας Αγάπης Παιδιού θα συνεχιστούν την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου, στον Χαρουπόμυλο Λανίτη με το καθιερωμένο ξύρισμα του μουστακιού.

Φέτος θα ξυρίσει το μουστάκι του ο οινοποιός Κώστας Τσιάκκας.