Σε τρία σημεία της Λεμεσού εξαντλήθηκαν για σήμερα τα μοριακά τεστ, που γίνονται στα πλαίσια του προγράμματος εργαστηριακού ελέγχου εργαζομένων που εξαιρούνται για μετακίνηση από και προς τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου.

Συγκεκριμένα, οι δειγματοληψίες διακόπηκαν για το απόγευμα στον χώρο πρώην Πισσαρίδη, στον χώρο Στάθμευσης Αθλητικού Κέντρου «Σπύρος Κυπριανού» (Παλαί ντε σπορ) και στον Χώρο Στάθμευσης Λαϊκής Αγοράς Επαμεινώντα. 

Οι δειγματοληψίες συνεχίζονται στο Πάρκο Γλαύκου Κληρίδη επί της οδού Αμερικάνας στη Γερμασόγεια, μέχρι και τις 6 το απόγευμα, εφόσον υπάρξει επάρκεια των τεστ.

Διευκολύνσεις για κατ’ εξαίρεση διακινήσεις με e-mail

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως ανακοινώνει ότι το Υπουργικό Συμβούλιο, με στόχο την ενημέρωση του κοινού και την επίλυση των προβλημάτων που αναφύονται από την εφαρμογή των Διαταγμάτων του Υπουργού Υγείας, σχετικά με τη πανδημία του Covid-19, όρισε Ομάδα Δράσης με Πρόεδρο τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως και εκπροσώπους από τα Υπουργεία Υγείας, Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Εσωτερικών, Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως προτρέπει τους πολίτες όπως απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση l[email protected] τόσο για την εξασφάλιση κατ’ εξαίρεση έγκρισης διακίνησης από και προς τις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου για εξαιρετικά σοβαρές περιπτώσεις ή περιπτώσεις αδήριτης ανάγκης, όσο και για αναφορά προβλημάτων με την εφαρμογή των εν λόγω Διαταγμάτων.