Εστιατόριο στη Μονή σέρβιρε κλέφτικο σε πελάτες, ενώ πολίτες διοργάνωσαν πάρτι γενεθλίων σε δύο περιπτώσεις στη Λεμεσό, εν μέσω πανδημίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα, γύρω στις 14:30 το απόγευμα, εντοπίστηκε εστιατόριο στο χωριό Μονή της Λεμεσού, το οποίο λειτουργούσε αγνοώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας. Σε αυτό υπήρχαν τρεις πελάτες, οι οποίοι έτρωγαν κλέφτικο. 

Μέλη της Αστυνομίας βρέθηκαν στον χώρο για έλεγχο και προχώρησαν στην καταγγελία τόσο των τριών θαμώνων, εκδίδοντας πρόστιμο αξίας 300 ευρώ, τόσο και του υπεύθυνου του εστιατορίου που έλαβε πρόστιμο 750 ευρώ.
Εξάλλου, στις περιοχές Μουτταγιάκας και Κάτω Πολεμιδιών, η Αστυνομία προχώρησε σε 12 συνολικά καταγγελίες πολιτών οι οποίοι εντοπίστηκαν να παρευρίσκονται σε πάρτι γενεθλίων που διοργανώθηκαν σε οικίες.
Συγκεκριμένα, περίπολο με μέλη της Αστυνομίας εντόπισε προηγουμένως σήμερα στην περιοχή Μουτταγιάκας, οικία στην οποία διεξαγόταν πάρτι γενεθλίων με την παρουσία συνολικά εννέα προσώπων.

Από τα εννέα πρόσωπα τα πέντε ήταν ανήλικοι, με αποτέλεσμα να εκδοθούν εξώδικα πρόστιμα για παράβαση του διατάγματος στους τέσσερις ενήλικες.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην περιοχή των Κάτω Πολεμιδιών, περίπολο της Αστυνομίας εντόπισε και σε αυτή την περίπτωση πάρτι γενεθλίων, το οποίο διεξαγόταν επίσης σε οικία.