Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη 39χρονου, από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού χθες βράδυ, η οποία είχε αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό δύο αστυνομικών.

Συγκεκριμένα, 15 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, έκαναν σήμα στον 39χρονο, που οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη Λεωφόρο Μακαρίου, να σταματήσει για έλεγχο, ωστόσο αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει.

Τότε οι αστυνομικοί ακολούθησαν το όχημα, ο οδηγός του οποίου στην προσπάθεια του προσέκρουσε σε περιπολικό.

Τα μέλη της Αστυνομίας ακινητοποιήσαν το όχημα κάνοντας χρήση του υπηρεσιακού τους πιστολιού, πυροβολώντας τα ελαστικά του.

Από έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος, εντοπίστηκε διασκορπισμένη, ποσότητα άσπρης κρυσταλλικής ουσίας, μεθαμφεταμίνης.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 39χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης.

Σημειώνεται ότι από τη σύγκρουση του οχήματος του 39χρονου με το αστυνομικό όχημα, τραυματίστηκαν ελαφρά δύο αστυνομικοί, οι οποίοι επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποδεσμευθήκαν.

Η ΥΚΑΝ Λεμεσού και η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις για το περιστατικό.