Εμπρησμός αυτοκινήτου στα Πολεμίδια σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα, ιδιοκτησίας 35χρονης, το οποίο είχε γίνει και πάλι στόχος εμπρηστών πριν δύο ημέρες. Το αυτοκίνητο που ήταν ακινητοποιημένο μετά την πρώτη κακόβουλη ενέργεια, έχει τώρα υποστεί ολοκληρωτική καταστροφή.
Για την υπόθεση εξασφαλίστηκε μαρτυρία σε βάρος 17χρονου, ο οποίος συνελήφθη τις πρωϊνές ώρες και ανακρίνεται στα γραφεία του ΤΑΕ.

Και σύλληψη 22χρονης για εμπρησμό αυτοκινήτου

Στη σύλληψη γυναίκας ηλικίας 22 ετών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε την περασμένη Τετάρτη, 1η Ιουνίου, στην Πάφο.
Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, λίγο μετά τις 3.50 ξημερώματα της Τετάρτης, εκδηλώθηκε φωτιά σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο εξωτερικά της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο 18χρονος υπεύθυνος οδηγός του οχήματος. Τη φωτιά, η οποία είχε εκδηλωθεί σε τροχό του οχήματος, αντιλήφθηκε οικείο πρόσωπο του 18χρονου, που κατάφερε και την κατέσβησε πριν επεκταθεί.
Ακολούθησαν εξετάσεις στη σκηνή από μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και διαπιστώθηκε ότι η φωτιά στο όχημα είχε τεθεί κακόβουλα. Κατά τη διερεύνηση της υπόθεση εμπρησμού, προέκυψαν στοιχεία εναντίον της 22χρονης ύποπτης. Αυτή εντοπίστηκε λίγο πριν τις 8.30 χθες  βράδυ, στην Πάφο και συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.