Το Κανάλι 6, σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο LEMESIANA TOURS, διοργανώνει εκδρομή στη Βορειοανατολική Ελλάδα και σας καλεί να ταξιδέψετε μαζί του. Μια εβδομάδα γεμάτη με νέες εμπειρίες, διασκέδαση και ψυχαγωγία!

 

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ
8 Μέρες 21/7 – 28/7/22

Θεσσαλονίκη-Έδεσσα-Νάουσα-Αμφίπολη-Δράμα-Καβάλα-Οινοποιείο Λαζαρίδη-Θάσος-Ξάνθη-Δάσος Δαδιάς-Σουφλί-Διδυμότειχο-Αλεξανδρούπολη-Ουρανούπολη-Κρουαζιέρα Αγίου Όρους

Δήλωση συμμετοχής και πληροφορίες στο 25 820120, Κανάλι 6.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ:
Σε δίκλινο δωμάτιο & τρίκλινο δωμάτιο €780
Σε μονόκλινο δωμάτιο €950
Παιδί μέχρι 12 ετών στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες €600


ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα-Θεσσαλονίκη-Λάρνακα
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
 • 1 αποσκευή 23 κιλά και 1 χειραποσκευή10 κιλά για κάθε άτομο
 • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4**** στην Θεσσαλονίκη(IMPERIAL PLUS) και 3***SUP στην Καβάλα (OCEANIS)
 • Πλούσιο πρόγευμα μπουφέ καθημερινά
 •  Μεταφορές, εκδρομές και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
 • Εισιτήρια καραβιού για Θάσο
 • Κρουαζιέρα Αγίου Όρους
 •  Έμπειρος αρχηγός συνοδός του Γραφείου μας
 •  Φ.Π.Α διόδια και φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία
 •  Είσοδοι στους χώρους επισκέψεων

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Γεύματα ή δείπνα
 •  Οτιδήποτε προαιρετικό ή προτεινόμενο ή αποχαιρετιστήριο δείπνο
 •  Ασφάλεια προαιρετική

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Εξόφληση μέχρι 30/6/2022
 • Δήλωση συμμετοχής με προκαταβολή 250 ευρώ για κάθε άτομο, μαζί με φωτοτυπία της ταυτότητας ή διαβατήριο

 

ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ CYPRUS AIRWAYS
21 JUL CY 426 Λάρνακα-Θεσσαλονίκη 08:00-10:00
28 JUL CY 427 Θεσσαλονίκη-Λάρνακα 11:00-13:00

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

1η ΜΕΡΑ-21/7 ΛΑΡΝΑΚΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Συγκέντρωση των εκδρομέων στο αεροδρόμιο Λάρνακας και επιβίβαση στην πτήση για Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ- 22/7 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΝΑΟΥΣΑ-ΕΔΕΣΣΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρόγευμα και ακολουθεί σύντομη περιήγηση της πόλης με το πούλμαν. Στη συνέχεια αναχωρούμε για Νάουσα όπου θα επισκεφθούμε το πάρκο του Αγίου Νικολάου με τα τρεχούμενα νερά της Αραπίτσας και τα τεράστια πλατάνια. Θεωρείται ίσως το ωραιότερο πάρκο της Ελλάδας. Συνεχίζουμε για την πόλη των νερών, την Έδεσσα με τους περίφημους καταρράκτες. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη. Χρόνος ελεύθερος για να τον αξιοποιήσετε όπως νομίζετε. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ – 23/7 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΑΜΦΙΠΟΛΗ-ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ-ΔΡΑΜΑ-ΚΑΒΑΛΑ
Πρόγευμα και αναχώρηση για Καβάλα. Θα επισκεφθούμε το Λιοντάρι της Αμφίπολης στις όχθες του Στρυμόνα ποταμού και ακολούθως την Αμφίπολη και το μουσείο της. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Σπήλαιο Αλιστράτης με τους περίφημους σταλαγμίτες και σταλακτίτες. Επόμενος προορισμός μας η πόλη της Δράμας. Θα επισκεφθούμε το πάρκο της Αγίας Βαρβάρας με τις πηγές και τις ταβέρνες με τα νόστιμα φαγητά που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε. Ακολουθεί σύντομη περιήγηση στην παλιά πόλη. Από εκεί ο δρόμος θα μας οδηγήσει στην όμορφη και αμφιθεατρικά χτισμένη πόλη της Καβάλας. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ- 24/7 ΚΑΒΑΛΑ-ΦΙΛΙΠΠΟΙ-ΒΑΠΤΙΣΤΗΡΙΟ ΛΥΔΙΑΣ-ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΛΑΖΑΡΙΔΗ-ΚΕΦΑΛΑΡΙ-ΚΑΒΑΛΑ
Πρόγευμα και ακολουθεί επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το βαπτιστήριο της Λυδίας, της πρώτης Ευρωπαίας Χριστιανής. Ακολουθεί επίσκεψη και ξενάγηση στο οινοποιείο Λαζαρίδη. Συνεχίζουμε για το Κεφαλάρι, ένα ειδυλλιακό μέρος με ταβέρνες και χώρους αναψυχής. Επιστροφή στην Καβάλα. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ-25/7 ΚΑΒΑΛΑ-ΚΕΡΑΜΩΤΗ-ΘΑΣΟΣ
Η μέρα μας είναι αφιερωμένη στο καταπράσινο διαμάντι του Β. Αιγαίου, τη Θάσο, εκεί όπου τα πεύκα ακουμπάνε τη θάλασσα και τα γαλαζοπράσινα νερά. Πρόγευμα και αναχώρηση για την Κεραμωτή απ’ όπου θα πάρουμε το καράβι για τη Θάσο. Λιμένας, Μακρύαμμος, Παναγία, Ποταμιά, Κοίνυρα, Αλυκές, Πευκάρι, Λιμενάρι, Σκάλα Καλλιράχης και το θαυμάσιο μοναστήρι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Όλα αυτά θα τα συναντήσουμε κάνοντας τον γύρο του νησιού με το πούλμαν ( Σίγουρα θα απολαύσουμε το ψάρι μας και το μπάνιο μας σε κάποια από της παραλίες του νησιού). Επιστροφή στην Κεραμωτή και στην πόλη της Καβάλας. Ρομαντική βόλτα στην παραλία, ακόμη και στο κάστρο της παλιάς πόλης για όσους επιθυμούν.

6η ΜΕΡΑ-26/7 ΚΑΒΑΛΑ-ΞΑΝΘΗ-ΔΑΣΟΣ-ΔΑΔΙΑΣ-ΣΟΥΦΛΙ-ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-ΚΑΒΑΛΑ
Σήμερα η μέρα μας είναι αφιερωμένη στην Ανατολική Θράκη. Πρόγευμα και ακολουθεί η πρώτη επίσκεψη μας στην Ξάνθη, μία πολύ όμορφη Πλατεία και θαυμάσια λαϊκή γειτονιά. Εδώ έχουμε την αρμονική συνύπαρξη του ελληνικού και του μουσουλμανικού στοιχείου. Έχουμε την Ανατολίτικη ατμόσφαιρα που είναι διάχυτη με τη θέα των τζαμιών, των μιναρέδων και γενικά την ενδυμασία και τον τρόπο ζωής, αλλά και την ελληνική ατμόσφαιρα με τις εκκλησίες, τα καμπαναριά , τη μοντέρνα ενδυμασία και τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Καφεδάκι, βόλτα στην πλατεία και τη γειτονιά με τα αρχοντικά. Συνεχίζουμε μέσω της Εγνατίας οδού για τα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Ακολουθώντας μια μοναδική διαδρομή κατά μήκος του Έβρου ποταμού, που είναι και τα φυσικά σύνορα με την Τουρκία, θα καταλήξουμε στο Δάσος της Δαδιάς και στο κέντρο ενημέρωσης των προστατευόμενων αρπακτικών πτηνών. Η επόμενη στάση μας στο Σουφλί, που είναι γνωστό για την επεξεργασία μεταξιού. Επίσκεψη στο μουσείο μεταξιού. Συνεχίζοντας την παραποτάμια διαδρομή θα καταλήξουμε στο πολυτραγουδισμένο Διδυμότειχο με τη βυζαντινή παράδοση και την πολυτάραχη ιστορία του. Η συνέχεια θα μας φέρει πίσω στην Αλεξανδρούπολη, μία σύγχρονη πόλη με τον πανύψηλο φάρο της, σήμα κατατεθέν της πόλης. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα στο παραλιακό μέτωπο με τις ταβέρνες, τα ουζερί και τις καφετέριες, καθώς και στην παλιά πόλη. Επιστροφή στην Καβάλα. Διανυκτέρευση.

7η ΜΕΡΑ-27/7 ΚΑΒΑΛΑ-ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ-ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ-ΘΕΣ/ΚΗ
Πρόγευμα και αναχώρηση νωρίς το πρωί για Ουρανούπολη. Θα περάσουμε από Ασπροβάλτα, Σταυρό, Ιερισσό και θα καταλήξουμε Ουρανούπολη απ’ όπου θα πάρουμε το καράβι για να θαυμάσουμε από την πλευρά της θάλασσας τα Μοναστήρια του Άγιου Όρους, που βρίσκονται στη δυτική πλευρά της Χερσονήσου του Άθου. Επιστροφή στην Ουρανούπολη. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα και γεύμα στις ψαροταβέρνες. Η συνέχεια θα μας φέρει στον τελικό προορισμό μας, την όμορφη νύφη του Θερμαϊκού, τη Θεσσαλονίκη. Το βράδυ αποχαιρετιστήριο δείπνο στην Άθωνος ή Λαδάδικα με μουσική. Διανυκτέρευση.

8η ΜΕΡΑ-28/7 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΑΡΝΑΚΑ
Πρόγευμα και στη συνέχεια αναχώρηση από το ξενοδοχείο για το αεροδρόμιο Μακεδονία. Επιβίβαση στην πτήση για το ταξίδι της επιστροφής στη Λάρνακα, πλουσιότεροι από τη γνωριμία και τις εμπειρίες από το ταξίδι μας στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.