Ούτε και σήμερα απάντησαν στις 96 κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση χρησιμοποίησης αστέγων για εξαπάτηση του κράτους και απόσπαση χρηματικού ποσού, που αφορούσε τη διαμονή και σίτισή τους σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο της Λεμεσού.
 
Λόγω προβληματισμού που εξέφρασε η υπεράσπιση για την κατηγορία της συνωμοσίας και των ουσιαστικών αδικημάτων, το δικαστήριο ανέβαλε την υπόθεση για τις 21 Ιουλίου, κατά την οποία θα γίνει αγόρευση επί του θέματος.

Κατά τη σημερινή διαδικασία, το δικαστήριο ενημερώθηκε για την ικανοποίηση του αιτήματος της υπεράσπισης, η οποία είχε ζητήσει περισσότερες λεπτομέρειες επί του κατηγορητηρίου, ενώ έγινε τροποποίηση και δυο κατηγοριών.
 
Οι τρεις κατηγορούμενοι, ένας 46χρονος, ο 57χρονος ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου και 66χρονος υπάλληλος υποδοχής, παραμένουν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
 
Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση είχε καταγγελθεί στις 28 Αυγούστου 2019 από λειτουργό του Γραφείου Κοινωνικών Υπηρεσιών, καθώς σε αρκετούς ελέγχους δεν εντοπίζονταν οι άστεγοι που φέρεται να φιλοξενούσε το ξενοδοχείο και για τους οποίους η διεύθυνσή του λάμβανε χρήματα από το κράτος.

Πηγή: ΚΥΠΕ