Στην απόκτηση νέου εξοπλισμού προχώρησε η DP World Limassol, με στόχο τη συνεχή ενίσχυση της αποτελεσματικότητας και της παραγωγικότητας του Τερματικού Πολλαπλών Χρήσεων στο λιμάνι Λεμεσού.

Η νέα αυτή επένδυση, εντάσσεται στο πλαίσιο της δέσμευσης της DP World Limassol για διαρκή αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων στο λιμάνι Λεμεσού, έτσι ώστε να καθιερωθεί ως το λιμάνι επιλογής στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Τα πρόσφατα αποκτήματα, περιλαμβάνουν δύο ανυψωτές, τρία εσωτερικά οχήματα μεταφοράς (ITVs – internal transfer vehicles) και δύο γενικούς φορτωτές  που αναμένεται να συμβάλουν δραστικά στην επίσπευση του χρόνου φορτοεκφόρτωσης, ενισχύοντας την επιχειρησιακή αποδοτικότητα του τερματικού και μειώνοντας τον συνολικό χρόνο εξυπηρέτησης των πλοίων.

Παράλληλα, ο νέος εξοπλισμός ενισχύει τη διαχρονική στήριξη της εταιρείας σε όλους τους τομείς, και ειδικότερα την εξυπηρέτηση πλοίων τύπου RoRo αλλά και τον τομέα της Ενέργειας, καθώς το τερματικό αποτελεί βασική εφοδιαστική βάση για τις εταιρείες που διεξάγουν εργασίες εντός της κυπριακής ΑΟΖ.