Συνολικά 500 πασχαλινά πακέτα Αγάπης ετοίμασε και θα προσφέρει μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου ο Δήμος Λεμεσού, τώρα τις γιορτές, σε ισάριθμες οικογένειες που τα έχουν απόλυτα ανάγκη, δήλωσε ο Δήμαρχος, Νίκος Νικολαΐδης, ο οποίος επισκέφθηκε χθες το Κοινωνικό Παντοπωλείο και ενημερώθηκε για την εργασία που διεξάγεται, τόσο από λειτουργούς του δήμου όσο και από εθελοντές, για ετοιμασία των πακέτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού, ο Δήμαρχος εξέφρασε ταυτόχρονα την ευχή κάποτε να μην υπάρχει η ανάγκη των Κοινωνικών Παντοπωλείων, τονίζοντας, όμως, ότι όσο υπάρχει ανάγκη έστω και για έναν συνδημότη μας να στηρίζεται από αυτούς τους θεσμούς, ο Δήμος Λεμεσού είναι αποφασισμένος να τους λειτουργεί στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής. Επίσης, ευχαρίστησε όλους όσους με οποιοδήποτε τρόπο έχουν συνδράμει στην όλη προσπάθεια.

«Η πόλη μας και ο τόπος μας, δήλωσε χαρακτηριστικά, περνούν ακόμα μια χρονιά δύσκολο Πάσχα, δύσκολες γιορτές. Από πολλές απόψεις. Είναι ο περιορισμός, είναι ο εγκλεισμός και όσα αυτά φέρνουν μαζί τους. Ο Δήμος Λεμεσού μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου για μια ακόμα φορά συμπαρίσταται στους δημότες μας που το έχουν ανάγκη. Πέραν από 500 πακέτα Αγάπης θα δοθούν σε οικογένειες για να κάνουν το Πάσχα τους πιο χαρούμενο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες μας οι οποίοι, είτε σε επίπεδο οργανωμένων συνόλων, είτε σε ατομικό επίπεδο προσέτρεξαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και προσέφεραν συμπληρώνοντας τα πακέτα Αγάπης που ο Δήμος θα προσφέρει. Αυτό δείχνει ότι είμαστε μια πόλη με μεγάλη καρδιά και θέλω να ευχαριστήσω και συγχαρώ όσους βρίσκονται πίσω από όλη αυτή την εκστρατεία κατά τρόπο ενεργό. Πρώτα από όλα, το δημοτικό συμβούλιο, την πρόεδρο της επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του δήμου μας, τους λειτουργούς του Δήμου οι οποίοι είναι επί 24ωρου βάσης στη υπηρεσία του δημότη, και τους πολλούς εθελοντές χωρίς την βοήθεια των οποίων τίποτα από αυτά που βλέπετε δεν θα γίνονταν πραγματικότητα. Ελπίζουμε κάποτε να μην χρειάζεται να λειτουργούν Κοινωνικά Παντοπωλεία. Όσο όμως υπάρχει ανάγκη έστω και για ένα συνδημότη μας να στηρίζεται από αυτούς τους θεσμούς ο Δήμος Λεμεσού είναι αποφασισμένος να λειτουργεί αυτούς, κι άλλους θεσμούς στήριξης, μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής» κατέληξε.

Από την πλευρά της, η πρόεδρος της επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας, Αθηνά Σπύρου, ανέφερε ότι η παράδοση των πακέτων που ξεκίνησε θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της βδομάδας, χαρακτηρίζοντας συγκινητική την ανταπόκριση τόσο των μελών του δημοτικού συμβουλίου που αντικρύζουν το θέμα με μεγάλη ευαισθησία, όσο και των πολιτών που απλόχερα στηρίζουν και ενισχύουν τέτοιες προσπάθειες. Η ίδια, υπενθύμισε ότι πακέτα Αγάπης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο δεν δίνονται σε συνδημότες μας που τα έχουν ανάγκη μόνο τις γιορτές, αλλά εξήγησε ότι αυτή η προσφορά από τον Δήμο είναι καθημερινή όπως και οι ανάγκες κάποιων συμπολιτών μας.