«Ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ Ευθύμιος Δίπλαρος με διαβεβαίωσε ότι δεν ισχύουν οι ισχυρισμοί του παραιτηθέντος μέλους του πολιτικού γραφείου του κόμματος, Κλεάνθη Κουτσόφτα», δήλωσε στο Κανάλι 6 και στην εκπομπή «Ελεύθερα κι Ωραία» η Πρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

Αναφερόμενη στην δήλωση του κ. Κουτσόφτα ότι ο κ. Δίπλαρος του υποσχέθηκε διαμεσολάβηση στην κυβέρνηση Χριστοδουλίδη για να παραμείνει στην θέση του προέδρου του Οργανισμού Νεολαίας, η κ. Δημητρίου είπε ότι ο ΔΗΣΥ ως κόμμα της αντιπολίτευσης, δεν αποφασίζει ποιους θα διορίσει η κυβέρνηση.

Η πρόεδρος του ΔΗΣΥ υπογράμμισε ότι σε καμιά περίπτωση οι ισχυρισμοί αυτοί δεν δικαιολογούν την στάση στελεχών που στράφηκαν ενάντια στο κόμμα τους.

Στόχος του ΔΗΣΥ, επισήμανε η Αννίτα Δημητρίου είναι η πρωτιά στις επερχόμενες εκλογές, για να σταλούν τα σωστά πολιτικά μηνύματα. Πρόσθεσε ότι το όποιο αποτέλεσμα θα έχει αντίκτυπο στην ηγεσία και θα τύχει διαχείρισης συλλογικά.

Σε ό,τι αφορά στο θέμα των πολλαπλών συντάξεων η Πρόεδρος της Βουλής δήλωσε ότι πρέπει να λυθεί το συντομότερο δυνατό γιατί είναι προκλητικό για τους τους πολίτες.

Αναφερόμενη στην πρόταση του Υπουργού Οικονομικών που συζητήθηκε πρόσφατα σε σύσκεψη μεταξύ των κομμάτων η κ. Δημητρίου επισήμανε ότι δυστυχώς δεν φαίνεται να λύνει το πρόβλημα, αφού αντί πολλαπλές συντάξεις θα έχουμε πολλαπλά φιλοδωρήματα.