Συνολικά 17 ασθενείς που νόσησαν με κορωνοϊό, νοσηλεύονται σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο εκ των ασθενών νοσηλεύονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένονται και νέες εισαγωγές, ο αριθμός των οποίων δεν έχει προς το παρόν καθοριστεί, αφού η μεταφορά τους στο Νοσοκομείο Αναφοράς από άλλα νοσοκομεία εξαρτάται από την κατάσταση της υγείας τους.

Προν το παρόν δεν αναμένεται να δοθούν εξιτήρια, σε αντίθεση με τη χθεσινή μέρα κατά την οποία συνολικά πέντε ασθενείς πήραν εξιτήριο και μεταφέρθηκαν στα σπίτια τους. Όλοι οι ασθενείς που αποθεραπεύονται από τον ιό παραμένουν στο σπίτι τους για αυτοπεριορισμό για 14 μέρες.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, σε περιορισμό τέθηκε το μέλος του προσωπικού της γυναικολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Αναφοράς που χθες επιβεβαιώθηκε ότι ασθένησε με κορωνοϊό και διερευνάται το ιστορικό του. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο άτομο δεν ασχολείτο με τη νοσηλεία επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού, ενώ λήφθηκαν δείγματα από δέκα περίπου  τα οποία εργάζονταν στην ίδια βάρδια μαζί του. Τα δέκα πρόσωπα σταμάτησαν αμέσως να εργάζονται και τέθηκαν σε περιορισμό μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι εξετάσεις για κορωνοϊό από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής.