Ο Χριστάκης Χριστοφόρου ενημερώνει με επιστολή του ότι αποφάσισε να αποχωρήσει από τον πάγκο των Apollon Ladies.

Αναλυτικά:

Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να γνωστοποιήσω την απόφαση μου να ολοκληρώσω τη δίχρονη θητεία μου στην Apollon Ladies, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών μου υποχρεώσεων. Η απόφαση ήταν πραγματικά δύσκολη αφού στην επταετή συνολική παρουσία μου στην ομάδα αναπτύχθηκε ισχυρός δεσμός ενώ μας συνέδεσαν αναρίθμητες επιτυχίες.

Διακρίσεις, τρόπαια και ευρωπαϊκές πορείες που κοσμούν πλέον για πάντα την ιστορία της ομάδας και προσθέτουν κύρος, αξιοπρέπεια και τεράστια ηθική ικανοποίηση σε κάθε έναν που αποτέλεσε μέρος των επιτυχιών αυτών.

Οι εξαιρετικοί συνεργάτες-προπονητές Ανδρέας Ματθαίου, Ανδρέας Προκοπίου, Μιχάλης Πασχάλη, ο Πάμπος Αρτεμίου (Πρ. Τερματοφυλάκων), ο Πάμπος Χαραλάμπους (φυσιοθεραπευτής), το γυμναστήριο EK PERFORMANCE, ο Αλέκος Αλέκου της PRO FOOTBALL EXCELLENCE.

Οι επιστημονικοί συνεργάτες Δήμος Νεοφύτου (Ορθοπαιδικός), ο Φώτης Αντικίδης (Χειροπράκτης), ο Κώστας Χαρή (Διατροφολόγος), ο Γιάννης Λουβαρίδης (ποδίατρος) ο Γιώργος Στούππας (φυσιοθεραπευτής) κατέχουν όλοι σημαντικό μερίδιο στις μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων και τους οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Θέλω να ευχαριστήσω τις παίκτριες της ομάδας, οι οποίες με τον επαγγελματισμό, την αφοσίωση και την σκληρή τους δουλειά κατάφεραν κάτι πραγματικά αξιοθαύμαστο για τα κυπριακά δεδομένα: Να ανεβάσουν την APOLLON LADIES στην 6η θέση της Ευρωπαϊκής Κατάταξης για την δεκαετία 2010-2020. Η ξεχωριστή αυτή διάκριση αποτελεί ισχυρή παρακαταθήκη και βάση για να ακολουθήσουν ανάλογες και ακόμα μεγαλύτερες ευρωπαϊκές και εγχώριες επιτυχίες στα επόμενα χρόνια.

Απευθύνω ευχαριστίες στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τα οποία με τη διακριτική τους παρουσία μπόρεσαν να συμβάλλουν αποφασιστικά στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας. Ιδιαίτερα η κα. Ανδρούλλα Κουρδούλα, ο Γιώργος Ποταμίτης και ο Γιώργος Λοϊζίδη οι οποίοι ήταν παρόντες στις προπονήσεις και στους αγώνες.

Ξεχωριστές ευχαριστίες στον αντιπρόεδρο της ομάδας Γιώργο Παπαγεωργίου ο οποίος δουλεύει ακατάπαυστα για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας. Οι γνώσεις και γνωριμίες που έχει για το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη και στην Αμερική κάνει τον προγραμματισμό της ομάδας να φαίνεται πολύ εύκολος.

Ευχαριστώ τέλος τον Πρόεδρο της Apollon Ladies κ. Ανδρέα Μαραγκό για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και την ανάθεση της ευθύνης της ομάδας, σε καιρούς δύσκολους. Η ομάδα πλέον λειτουργεί σε πρότυπα καθ’ όλα επαγγελματικά και αυτό οφείλεται σε σημαντικό βαθμό, στο όραμα, τους σωστούς χειρισμούς και τις φιλοδοξίες του Προέδρου της.

Βεβαιώνω κλείνοντας πως παραμένω κοντά στην ομάδα, φίλος και συμπαραστάτης.

Με εκτίμηση,

Χριστάκης Χριστοφόρου

Προπονητής