Στο επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού έχουν οδηγηθεί δύο πρόσωπα ηλικίας 21 ετών, με αίτημα της Αστυνομίας την προφυλάκισή τους για το θανατηφόρο δυστύχημα που συνέβη χθες στον παραλιακό δρόμο Λεμεσού με θύμα τον 85χρονο Γιώργο Θεοδώρου από την Λυθράγκωμη.

Ο άτυχος 85χρονος διασταύρωνε τον δρόμο, στο ύψος του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού, πηγαίνοντας σε πρατήριο βενζίνης όπου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του, όταν παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος, αιτητής πολιτικού ασύλου στην Κύπρο.

Η Αστυνομία συνέλαβε και έναν συνομήλικο συμπατριώτη του, καθώς διαπιστώθηκε ότι εκείνος ήταν ο ιδιοκτήτης του οχήματος. Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο Δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιο Κκαφά, οι έρευνες της Αστυνομίας γύρω από τις συνθήκες του θανατηφόρου βρίσκονται σε εξέλιξη.

Οι δύο συλληφθέντες δεν έχουν δώσει ακόμη κατάθεση στην Αστυνομία, αφού κατά τη διάρκεια της νύχτας δεν έγινε κατορθωτό να βρεθεί μεταφραστής. Παράλληλα, εξετάζονται διάφορες κάμερες παρακολούθησης στην περιοχή όπου σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο.