Στη σύλληψη δυο ακόμη υπόπτων, ηλικίας 50 και 38 χρόνων, προχώρησε η Αστυνομία, σε σχέση με την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Άγγελου Περικλέους, ενώ ήδη τελούν υπό κράτηση 25χρονος και 36χρονος.

Οι δυο ύποπτοι, κάτοικοι Λευκωσίας, όπως αναφέρει ενημέρωση από την Αστυνομία, συνελήφθησαν «για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης απαγωγής 31χρονου με σκοπό να φονευθεί εκ προμελέτης και εμπρησμού αυτοκινήτου, που φέρεται να διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 20 και 21 Απριλίου, σε Λεμεσό και Λευκωσία».

Οι εξετάσεις της κοινής ανακριτικής ομάδας των ΤΑΕ Λευκωσίας και Λεμεσού συνεχίζονται εντατικά σε μια προσπάθεια διαλεύκανσης της υπόθεσης και εντοπισμού του 31χρονου, ο οποίος είχε καταγγελθεί ως ελλείπον πρόσωπο από στις 20 Απριλίου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 31χρονος αναχώρησε από την οικία του, στη Λεμεσό, μαζί με τον 25χρονο πρώτο ύποπτο, με τον οποίον είχαν προσωπικές και οικονομικές διαφορές, ενώ το αυτοκίνητο του εντοπίστηκε καμένο στην περιοχή του πεδίου βολής στο Παλιομέτοχο, στις 21 Απριλίου.