Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες της αστυνομίας τόσο από ξηράς όσο και από αέρος για τον εντοπισμό του 35χρονου Μάριου Κογιόνη από τη Μαραθούντα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από την περασμένη Τετάρτη 27 Οκτωβρίου.
Από τις μέχρι στιγμής έρευνες δεν προέκυψε οποιοδήποτε στοιχείο το οποίο θα οδηγούσε στον εντοπισμό του 35χρονου.
Οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται στην περιοχή του Ακάμα καθώς από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι το κινητό τηλέφωνο του 35χρονου λάμβανε σήμα από αυτή την περιοχή.
Ως γνωστόν στην περιοχή «Γερόνησος» του Ακάμα εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι το όχημα του 35χρονου.
Στις έρευνες στην περιοχή του Ακάμα εκτός από τα μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, συνδράμουν η Πολιτική Άμυνα, το Τμήμα Δασών, το Ταμείο Θήρας και αρκετοί εθελοντές, μεταξύ των οποίων και καταδρομείς οι οποίοι προσφέρθηκαν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του 35χρονου.
Την ίδια ώρα, στη μάχη για εντοπισμό του 35χρονου ρίχθηκαν και δύο drones, το ένα της Αστυνομίας και το άλλο της Πολιτικής Άμυνας.
Η Αστυνομία εξέδωσε εκ νέου ανακοίνωση και απηύθυνε έκκληση σε οποιοδήποτε γνωρίζει πληροφορίες να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου, στο τηλέφωνο 26-806021, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.