Άφαντος εδώ και 2 μήνες παραμένει ο 26χρονος Ιάκωβος Κουμή από τη Λεμεσό, με την οικογένειά του να απευθύνει δραματική έκκληση προς οποιονδήποτε γνωρίζει ή είδε κάτι, να αποταθεί στις αρχές, εκφράζοντας φόβους για το τι μπορεί να έχει συμβεί στο παιδί τους.


Όπως δήλωσε στο Κανάλι 6 ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, για τον εντοπισμό του έχουν γίνει από την πρώτη στιγμή ευρείες έρευνες, χωρίς αποτέλεσμα. Ο αξιωματικός ανέφερε ότι αρνητικά ήταν και τα στοιχεία που δόθηκαν από τα κατεχόμενα για πιθανή παρουσία εκεί του 26χρονου, μετά και την ενημέρωση που έτυχε η Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού από την δικοινοτική επιτροπή για το έγκλημα.

Σύμφωνα πάντα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, διερευνάται κάθε σενάριο, μέχρι και αυτό της εγκληματικής ενέργειας σε βάρος του 26χρονου.

Ο Ιώαννης Σωτηριάδης ανέφερε ότι δεν αποκλείεται ο Κουμή να έχει απαχθεί από πρόσωπα με τα οποία συναναστρεφόταν, τα οποία έχουν ύποπτο παρελθόν. Σημειώνεται ότι το κινητό τηλέφωνο που είχε στην κατοχή του ο νεαρός είναι απενεργοποιημένο.

Ο 26χρονος περιγράφεται ως ύψους 1,85 μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με καστανόξανθα μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του Ιάκωβου Κουμή, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.