Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος της 43χρονης μητέρας έξι παιδιών που απεβίωσε κατά την αναμονή της στις πρώτες βοήθειες του νοσοκομείου Λάρνακας, όπου μετέβη μετά από αδιαθεσία, με τον σύζυγο της να ξεσπά για την καθυστέρηση που παρατηρήθηκε και για το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι επέμεναν να προσκομίσει το safepass της προτού εισέλθει στο νοσοκομείο.
Η Αστυνομία δεν έχει ενώπιον της οποιαδήποτε καταγγελία σχετικά με θάνατο γυναίκας, ηλικίας 42 ετών, την περασμένη εβδομάδα στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας και διερευνά υπόθεση αφύσικου θανάτου.
Σε δηλωσεις στο ΚΥΠΕ ο Χρήστος Ανδρέου εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου ανέφερε πως η γυναίκα μετέβη στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας λίγο πριν τις 7 το βράδυ της Παρασκευής 25 Μαρτίου. Η γυναίκα φαίνεται να αντιμετώπιζε κάποια παθολογικά προβλήματα, όχι όμως κορονοϊό και έχασε τις αισθήσεις της αμέσως μόλις έκανε εγγραφή.
Ο κ. Ανδρέου είπε ότι «χθες Κυριακή 27 Μαρτίου διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της γυναίκας. Η νεκροτομή δεν κατέδειξε τα ακριβή αίτια θανάτου, ωστόσο λήφθηκαν δείγματα για να αποσταλούν για ιστοπαθολογικές και άλλες εξετάσεις».