φωτογραφία αρχείου

Ύποπτος και για παράνομη εισαγωγή 15 κιλών ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης είναι ο 41χρονος που συνελήφθη χθες βράδυ στη Λάρνακα, στο αυτοκίνητο του οποίου εντοπίστηκαν 7,5 κιλά κάνναβης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης εντοπισμού στο αυτοκίνητο του 41χρονου των 7,5 κιλών κάνναβης, προέκυψε μαρτυρία για υπόθεση εισαγωγής ναρκωτικών συνολικού βάρους 15 κιλών που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Εδώ και μέρες η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών ασχολείτο με υπόθεση εισαγωγής στην Κύπρο ποσότητας ναρκωτικών συνολικού βάρους 15 κιλών, που έφτασε στο ταχυδρομείο της Λάρνακας.

Μέλη της Υπηρεσίες εντόπισαν τα ναρκωτικά τα οποία κατάσχεσαν και διοργάνωσαν ελεγχόμενη παράδοσή τους. Στο πακέτο με τα ναρκωτικά υπήρχε αριθμός τηλεφώνου επικοινωνίας και το τηλέφωνο εντοπίστηκε στην κατοχή του 41χρονου συλληφθέντα.

Ανακρινόμενος, ο 41χρονος είχε αναφέρει στα μέλη της ΥΚΑΝ ότι παρέλαβε τα 7,5 κιλά ναρκωτικά από συγκεκριμένη εταιρεία ταχυμεταφορών στη Λεμεσό και πως είχε συνεργάτη από την Ελλάδα, ο οποίος του έδωσε οδηγίες να τα παραδώσει σε συγκεκριμένο άτομο στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας.

Το αυτοκίνητο του 41χρονου ανακόπηκε χθες το απόγευμα από μέλη του Κλιμακίου Λάρνακας της ΥΚΑΝ και κατά τη διάρκεια έρευνας εντοπίστηκε στο χώρο αποσκευών του οχήματος ένα χάρτινο κιβώτιο, στο οποίο υπήρχαν επτά σφραγισμένες συσκευασίες από νάυλον, που περιείχαν φυτική ύλη κάνναβης, συνολικού βάρους 7μιση κιλών.

Ο 41χρονος τέθηκε υπό κράτηση και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησής του, αφού είναι ύποπτος μεταξύ άλλων κατηγοριών για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας Β, δηλαδή κάνναβης βάρους 7,5 κιλών και για παράνομη εισαγωγή ναρκωτικών κατηγορίας Β, επίσης κάνναβης, βάρους 15 κιλών.

ΚΥΠΕ