Δεν συνεργάζεται με τους ανακριτές ο 28χρονος που συνελήφθη από την ΥΚΑΝ σε σχέση με την υπόθεση εντοπισμού 72 κιλών κάνναβης σε αποθήκη τελωνειακής αποταμίευσης στο Ζακάκι.

Το πρωί ο 28χρονος, ο οποίος καταζητείτο για την υπόθεση εδώ και δύο εβδομάδες, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού και εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα κράτησης για τρεις ημέρες.

Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί τέσσερα ακόμη πρόσωπα, τα οποία ήδη παραπέμφθηκαν ενώπιον Κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει στις 2 Ιουλίου.

 Πρόκειται για τρεις άντρες, έναν 31χρονο, ένα 36χρονο και έναν 27χρονο και μια γυναίκα 45χρόνων.

 Όπως είναι ήδη γνωστό, μετά από πληροφορία, άνδρες της ΥΚΑΝ εντόπισαν στην αποθήκη τελωνειακής αποταμίευσης τέσσερις συσκευασίες που έφθασαν, από την Ελλάδα, στο λιμάνι της Λεμεσού.

Αφού αντικαταστάθηκαν με ομοιώματα ναρκωτικών, η αποθήκη τέθηκε υπό παρακολούθηση.

Στις 27 Μαΐου παραλήφθηκαν από τον 31χρονο και τον 36χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από  ανακοπή του οχήματός τους στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας. Ακολούθησε η σύλληψη του 27χρονου μετά από εξασφάλιση σχετικής μαρτυρίας, καθώς και της 45χρονης, στοιχεία της οποίας εμφανίζονταν σε σχετικά έγγραφα.

Νίτσα Παύλου