Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών, εναντίον του 53χρονου που συνελήφθη αναφορικά με τον τραυματισμό δύο αστυνομικών το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή ο 53χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν σταμάτησε για έλεγχο διότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και υπό καθεστώς πανικού, ενώ υποστήριξε πως δεν αντιλήφθηκε ότι χτύπησε τους 2 αστυνομικούς.

Περεταίρω ο 53χρονος φέρεται να παραδέχθηκε ότι κατείχε τα ναρκωτικά και τα φυτά κάνναβης που βρέθηκαν στο όχημα και την οικία του.

Ο 53χρονος που μετέβηκε με τον δικηγόρο του χθες Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, ανακρίθηκε σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν, στην οδό Αγίας Φυλάξεως, όπου δυο μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού παρασύρθηκαν από το όχημα που οδηγούσε, κατά τη διάρκεια ελέγχου.

Εναντίον του ερευνώνται και αδικήματα που αφορούν κατοχή και εμπορία ναρκωτικών, καθώς στη σκηνή εντοπίστηκαν 6 γραμμάρια κοκαΐνης, ενώ από την οικία του παραλήφθηκαν, τέσσερα φυτά κάνναβης, 9 γραμμάρια κοκαΐνης, 10 γραμμάρια κάνναβης καθώς και μικροποσότητα μεθαμφεταμίνης.