Το Κανάλι 6 και τα καταστήματα Electroline σας κάνουν δώρο δύο ψηφιακά Ραδιόφωνα HAMA DR15, αξίας εβδομήντα (70) ευρώ έκαστο!

Στείλτε μήνυμα στο 2626 με την ένδειξη Electroline και μπείτε στην κλήρωση για να διεκδικήσετε τα ψηφιακά Ραδιόφωνα HAMA DR15 με ασύρματη σύνδεση, υποδοχή 3,5mm, Βύσμα ακουστικών, κύρια σύνδεση και mini USB, ηχητική απόλαυση χωρίς θόρυβο και δυνατότητα αποθήκευσης 30 αγαπημένων σταθμών για την κάθε κατηγορία FM και DAB / DAB+, αξίας 70 ευρώ έκαστο!

Κάθε μήνυμα κοστίζει 40 Σεντς.

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή, 12 Αυγούστου, στην εκπομπή «Σπάσε ένα χαμόγελο» με την Έλενα Χειλέτη.

Όροι και προϋποθέσεις:
1. Ο νικητής του διαγωνισμού, ο οποίος θα καλείται “Δωρεοδόχος”, δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει οποιοδήποτε χρηματικό αντάλλαγμα.
2. O Δωρεοδόχος θα πρέπει, αν του ζητηθεί, να συναινέσει στην παρουσίασή του σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα, ή στη χρήση του ονόματός του ή/και φωτογραφίας του για λόγους διαφημιστικής προβολής από την Electroline ή/και το Κανάλι 6, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Άρνηση του Δωρεοδόχου να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί για τούτο, νομιμοποιεί την Electroline ή/και το Κανάλι 6 να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού Δώρου.
3. Ο Δωρεοδόχος δεν πρέπει ούτε ο ίδιος ούτε ο/η σύζυγός του, ούτε και οποιοσδήποτε συγγενής του έως και πρώτου βαθμού, να είναι υπάλληλος της εταιρείας Electroline ή του ραδιοσταθμού Κανάλι 6.