Παραδόθηκε τελικά από μόνος του ο 30χρονος ύποπτος για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε χθες τα ξημερώματα σε νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας.

Πιο συγκεκριμένα μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα ο 30χρονος παραδόθηκε αρχικά στον Αστυνομικό σταθμό Λυκαβηττού προβάλλοντας διάφορα επιχειρήματα. Ακολούθως τα μέλη της Αστυνομίας τον μετέφεραν στο ΤΑΕ Λευκωσίας όπου εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης εναντίον του.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη στις τρείς τα ξημερώματα Κυριακής σε νυχτερινό κέντρο, μετά από διαπληκτισμό και συμπλοκή που είχε ο 30χρονος με 24χρονο. Ο 30χρονος φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι με το οποίο τραυμάτισε τον 24χρονο στην κοιλιακή χώρα, ενώ τραυμάτισε και δεύτερο πρόσωπο 38 ετών ο οποίος εργαζόταν ως φρουρός ασφαλείας.

Ο 38χρονος φέρεται να προσέγγισε τους δύο για να τους χωρίσει με αποτέλεσμα να δεχθεί μαχαιριά στο στήθος. Στην συνέχεια ο ύποπτος τράπηκε σε φυγή.

Ο 24χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας σε σταθερή κατάσταση. Ο 38χρονος φρουρός μετέβη με καρφωμένο το μαχαίρι στο νοσοκομείο και αφού έτυχε της απαραίτητης , έλαβε εξιτήριο.

Σημειώνεται ότι η αστυνομία παρέλαβε ως τεκμήρια διάφορα τεκμήρια στον χώρο διαμονής του υπόπτου και συνεχίζονται οι εξετάσεις για την πλήρη στοιχειοθέτηση της υπόθεσης.

Σήμερα το πρωί ο 30χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας όπου διατάχθηκε η κράτηση για άλλες οκτώ ημέρες.