Μια τρελή ιστορία συνέβη στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, η 34χρονη γυναίκα αγόρασε πρόσφατα ένα νέο σπίτι με τον 37χρονο σύζυγό της. Η πεθερά της επέμενε να έχει ένα κλειδί έκτακτης ανάγκης για το σπίτι τους, αλλά εκείνη ήταν απρόθυμη να της δώσει ένα, δεδομένου ότι είχε ένα «κλειδί έκτακτης ανάγκης» στο παλιό τους διαμέρισμα και μπήκε μέσα πιάνοντας το ζευγάρι σε πολύ προσωπικές στιγμές.

Καθώς η πεθερά επέμενε ότι θα το χρησιμοποιούσε μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, η γυναίκα της έδωσε ένα ψεύτικο κλειδί για να την κρατήσει ευχαριστημένη. Ωστόσο, αργότερα, κατά τη διάρκεια του χριστουγεννιάτικου δείπνου, αποκαλύφθηκε ότι η μητέρα είχε προσπαθήσει να μπει στο σπίτι ενώ δεν υπήρχε ανάγκη – με αποτέλεσμα η μητέρα του συζύγου της να «εκραγεί».

Κάνοντας ανάρτηση στο φόρουμ Am I The A**hole του Reddit, η γυναίκα εξήγησε ότι η πεθερά της είναι «αδιάκριτη» και «ενοχλητική». Όταν εκείνη και ο σύζυγός της αγόρασαν ένα νέο σπίτι, η πεθερά επέμενε να έχει ένα εφεδρικό κλειδί. Η γυναίκα έγραψε συγκεκριμένα: «Υποσχέθηκε ότι θα το χρησιμοποιήσει μόνο σε περίπτωση ανάγκης, αλλά [δεδομένου] του γεγονότος ότι είχε ένα κλειδί έκτακτης ανάγκης στο παλιό μας διαμέρισμα και μπήκε μέσα όταν ήμασταν σε στενή επαφή δύο φορές (αλλά ο σύζυγός μου δεν το θεώρησε σπουδαίο), απλά δεν μπορούσα να την εμπιστευτώ, οπότε απλά της έστειλα ένα ψεύτικο κλειδί (αφού συνέχισε να πιέζει)».

Αλλά τα Χριστούγεννα, η «ενοχλητική» πεθερά την κάλεσε για το γεγονός ότι της έδωσε ένα ψεύτικο κλειδί. Η γυναίκα ρώτησε πώς ξέρει ότι είναι ψεύτικο και η πεθερά είπε ότι προσπάθησε να μπει στο σπίτι ενώ εκείνη και ο σύζυγός της έλειπαν. Της υπενθύμισε την υπόσχεση που της έδωσε να χρησιμοποιεί το κλειδί μόνο σε περίπτωση ανάγκης και την κατηγόρησε ότι αθέτησε τη συμφωνία τους.